Днес в 19:00 часа Ювентус и Наполи се изправят един

...
Днес в 19:00 часа Ювентус и Наполи се изправят един
Коментари Харесай

Може ли Наполи да спре безупречния Ювентус?

Днес в 19:00 часа Ювентус и Наполи се изправят един против различен в огромното дерби на 7-ия кръг в Серия " А ". По всичко проличава, че и през този сезон " бианконерите " ще са главният кандидат за Скудетото. Торинци преобладават в шампионата в последните 7 години и към момента никой не може да спре превъзходството им. Преди началото на сезона доста тимове дадоха поръчка, че ще се борят за купата, само че досега никой с изключение на Наполи не оправдава огромните упования.

Точно заради тази причина днешната намира се обрисува да бъде много основна. Ювентус е непогрешим от началото на сезона с 6 следващи победи в Серия " А " и е еднолично отпред в класирането. Наполи също се показва солидно с 5 победи и 1 загуба и се намира на 2-ата позиция с 3 точки зад " Старата госпожа ". Евентуална победа на домакините на " Алианц Стейдиъм " обаче ще им даде в допълнение самочувствие и много по-солидна преднина на върха, до момента в който триумф за гостите ще върне с огромна мощ интригата.

CONFIRMED | Here's our Bianconeri squad for #JuveNapoli! #FinoAllaFine #ForzaJuve pic.twitter.com/rgqPtx6qxP
— JuventusFC (@juventusfcen) September 28, 2018
Последните шест конфликта сред тези два противника бяха много оспорвани и можем да очаквае, че и през днешния ден няма да е по-ръзлично. Юве завоюва 3 от тях, против 2 триумфа на неаполитанците и 1 реми.

В междинния кръг през седмицата Юве записа удобна победа с 2:0 над Болоня, като съумя да запази сили за днешния конфликт. Масимилиано Алегри направи някои промени в състава, в това число и в схемата на игра, само че се допуска, че през днешния ден още веднъж ще се върне към 4-3-3.
Кристиано Роналдо не получи отмора през седмицата и сигурно няма да почива и през днешния ден. Той ще вземе глътка въздух през идната седмица, когато няма да играе в мача с Йънг Бойс от Шампионската лига поради наказване.

Въпросът е с кого ще си партнира португалецът в офанзива? Пауло Дибала направи мощен мач против Болоня и вкара първия си гол, като няма да е изненада още веднъж да е измежду титулярите за сметка Марио Манджукич. На другото крило се чака да се завърне намиращият се в супер форма Федерико Бернардески. Участие в мача пък няма да вземат контузените Сами Кедира, Матия Де Шилио и Роберто Спинацола, а Дъглас Коща е осъден.

.@Cristiano o @Lor_Insigne?
La concretezza dei bianconeri o il bel gioco dei partenopei?
Siete pronti per #JuveNapoli?
Scopri di più https://t.co/ejsoB9iWEP#SerieATIM pic.twitter.com/pDFlEtC2du
— Lega Serie A (@SerieA) September 28, 2018
Наполи също бе праволинеен в междинния кръг, побеждавайки с 3:0 Парма. Карло Анчелоти също съумя да запази силите на някои основни играчи като Марек Хамшик, Елсейд Хисай, Хосе Кайехон и Раул Албиол, който се чака да бъдат в стартовата единайсеторка през днешния ден. Участие в мача няма да могат да вземат само трайно контузените Алекс Мерет, Фаузи Гулам, Амин Юнес и Влад Кирикеш.

Серия " А ", 7 кръг:

ЮВЕНТУС - НАПОЛИ

Вероятни сформира:

ЮВЕ: Шчесни, Кансело, Бонучи, Киелини, Сандро, Джан, Пянич, Матюиди, Бернардески, Роналдо, Дибала

НАПОЛИ: Оспина, Хисай, Албиол, Кулибали, Руи, Кайехон, Алан, Хамшик, Желински, Инсиние, Милик

Стадион: " Алианц Стейдиъм ", Торино
Съдия: Лука Банти
Начало: 19:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Серия А 7 кръг, събота 29 септември  Ювентус 19:00предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР