Днес в 18:45 часа посреща в една от най-интересните срещи

...
Днес в 18:45 часа посреща в една от най-интересните срещи
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще брани върха в коварно гостуване във Варна

Днес в 18:45 часа посреща в една от най-интересните срещи на 5-ия кръг в efbet Лига. " Червените " идват на " Тича " като водач в класирането и нямат никакво желание да отстъпват първото място. За задачата обаче те би трябвало да реализират наложителна победа, а това не е толкоз елементарна задача.

ЦСКА-София се намира в добра форма преди днешния дуел. Възпитаниците на към момента нямат загуба в актива си, като са в серия от 3 следващи победи. Притеснителното обаче е, че тези победи не бяха по никакъв начин безапелационни, а две от тях пристигнаха безусловно впоследните минути. " Червените " би трябвало да вдигнат равнището в представянето си, в противоположен случай може и този път да бъдат осъдени.

Черно море обичайно оказва сериозна опозиция на ЦСКА-София. Гостуванията във Варна постоянно са тежки за " алените ", само че пък в множеството случаи столичани съумяват да стигнат до трите точки.

" Моряците " не са в най-хубавата форма преди днешния дуел. Те позволиха две загуби в последните си два мача и в този момент ще желаят да спрат пропадането.

ЦСКА-София пък ще има едно мислено през днешния ден и за идния дуел с БАТЕ (Борисов) в Лига Европа. " Червените " имат упоритости за положително показване против беларусите, само че за задачата те ще би трябвало да запазят допустимо най-вече сили, с цел да са свежи за тежката евробитка.

В състава на домакините ще отсъства санкции. Така се чака да заложи на Георгиев на вратата и карето Попов, Енчев, Димов и Панов в защита. Панайотов и Велев ще са отбранителни халфове, а Курьор и Илиев ще оперират по крилата. Атаката ще води Иса, а зад тила му ще го поддържа Касим.

При " Армейците " пък ще липсват и, който са с ковид. Санкаре пък е осъден и също няма да може да играе. Така Стамен Белчев се чака да започва срещата с Бусато на вратата и в отбрана Турицов, Антов, Матей и Мазику. Тиаго и Юга ще работят в средата на терена, а Кейта и Енрике ще бъдат на крилата. Сой ще води офанзивата, а зад тила му ще бъде Белтраме.

efbet Лига, 5 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

Ч. МОРЕ: Георгиев, Попов, Енчев, Димов, Панов, Панайотов, Велев, Касим, Илиев, Курьор, Иса

ЦСКА: Бусато, Турицов, Антов, Матей, Мазику, Юга, Тиаго, Белтраме, Кейта, Енрике, Соу

Стадион: " Тича ", Варна
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 18:45 часа

efbet Лига 5 кръг, събота 12 септември  Черно море 18:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР