Днес в 18:30 часа Локомотив (Пловдив) приема Славия на Лаута

...
Днес в 18:30 часа Локомотив (Пловдив) приема Славия на Лаута
Коментари Харесай

Славия ще скача за трите точки на Лаута

Днес в 18:30 часа Локомотив (Пловдив) приема Славия на " Лаута " в среща от 2-ия кръг на Първа професионална лига. Мачът е много значим и за двата отбора, които стартираха сезона нерешително. " Смърфовете " паднаха с 0:2 в гостуването си на ЦСКА-София, до момента в който " белите " направиха домакинско тъждество 1:1 с Берое. Това значи, че през днешния ден всеки от тях ще опита да стигне до първата си победа.

Славия наподобява в по-добра позиция преди началото на срещата. Столичани понатрупаха самочувствие с положителните си игри в Лига Европа и в този момент ще желаят да продължат по същия метод и в шампионата. От друга страна обаче възпитаниците на Златомир Загорчич ще играят и с едно мислено за идния реванш с Хайдук (Сплит) другата седмица, тъй че има възможност да опитат да запазят част от силите си за тежкия мач с хърватите.

Локомотив в действителност е един от комфортните тимове за Славия през годините. Двата отбора са изиграли цели 117 срещи между тях, като " белите " имат 57 победи против 30 загуби и 30 равенства. Миналата година през есента столичани си потеглиха с трите точки от гостуването си на " Лаута " и в този момент ще се надяват да сторят същото.

В Локо имат някои проблеми преди началото на дуела. Треньорът Бруно Акрапович по този начин и не съумя да събере група от 18 индивида, като избраниците му са с един по-малко от позволеното от правилника. Анте Аралица и Йосип Томашевич са осъдени. В списка не попаднаха и Стивън Езе, Лукас Масоеро и Мустафа Абдулахи. Асен Георгиев пък е включен в групата, въпреки да не е изцяло възобновен.

Очаква се сръбският експерт да заложи на Милина на вратата и Буна, Везалов, Петрович и Джалилович в защита.Умарбаев и Банович ще са двойката опорни халфове, а Елитон ще движи играта пред тях. Райков и Карагерен ще започват на крилата, а офанзивата ще води Посинкович.

В същото време Загорчич ще опълчи Стерякис под рамката и пред него в отбрана Александров, Христов, Станиславлевич и Велковски. Карабельов и Узунов ще работят в средата на терена, а Цветанов и Йомов ще оперират по крилата. Атаката ще води Ангелов, а зад тила му ще работи Иванов.

Първа професионална лига, 2 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЛОКО: Милина, Буна, Везалов, Петрович, Джалилов, Банович, Умарбаев, Райков, Елитон, Карагерен, Посинкович

СЛАВИЯ: Стерякис, Александров, Христов, Станиславлевич, Велковски, Карабельов, Узунов, Иванов, Цветанов, Йомов, Ангелов

Стадион: " Локомотив ", Пловдив
Съдия: Валентин Железов
Начало: 18:30 часа
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Първа лига 2 кръг, неделя 29 юли  Локомотив (Пловдив) 18:30  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР