Днес в 18:00 часа на Лужники в Москва е първият

...
Днес в 18:00 часа на Лужники в Москва е първият
Коментари Харесай

Германия - Мексико: Световният шампион ще има труден съперник на старта

Днес в 18:00 часа на " Лужники " в Москва е първият мач на Германия на Мондиал 2018. Още на старта обаче Бундестимът ще има много тежък противник в лицето на Мексико. Настоящият международен първенец се надява да стартира с победа отбраната на купата си, само че ще би трябвало много да се потруди, с цел да извърши тази задача.

Странно или не, само че по време на подготовката за Мондиала Германия сподели много съмнения. Възпитаниците на Йоаким Льов записаха серия от 5 следващи контроли без триумф на сметката си (3 равенства и 2 загуби). Едва в последната си инспекция Бундестимът се разсъни с триумф с 2:1 над Саудитска Арабия, само че и в този мач тимът отнесе много рецензии за представянето си.

Затова ще е много любопитно по какъв начин ще наподобява Германия през днешния ден в първия си дуел на международните финали. Групата на Бундестима не е по никакъв начин лека, като в нея са още Швеция и Южна Корея. Затова е доста значимо играчите на Льов да стартират с победа, с която да си улеснят задачата по продължаването към 1/8-финала.
Мексико е обичаен представител на международни финали, като това е 16-о присъединяване на отбора. Северноамериканците показват обичайно добре и в последните си 7 участия наложително излизат от своята група. Селекционерът Хуан Карлос Осорио още веднъж разполага с много постоянен състав, въпреки и без някакви огромни звезди. Все отново би трябвало да разпознаваем играчи като Андрес Гуардадо, Гийермо Очоа, Джовани дос Сантос, Карлос Вела и Хавиер Ернандес, които имат задоволително опит и могат да поведат тима напред.

Двата противника през днешния ден се познават задоволително добре. Те се срещнаха преди година в шампионата за Купата на Конфедерациите, като тогава Германия записа безапелационен триумф с 4:1.

В състава на Мексико няма особени кадрови проблеми, като отборът ще излезе с най-хубавото, с което разполага.

В същото време в Германия обстановката не е изцяло съвършена. Защитникът Жером Боатенг до последно лекуваше травма и остава под въпрос, въпреки към този момент да е възобновен. Мануел Нойер също се възвърне от контузията, която го извади задълго от терените, само че и той не се намира в оптимална форма. Към това би трябвало да прибавим и напрежението към Месут Йозил и Илкай Гюндоган, които бяха освиркани от немските почитатели, откакто се снимаха с президента на Турция Реджеп Ердоган.
ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Световно състезание, група " F ":

ГЕРМАНИЯ - МЕКСИКО

Вероятни сформира:
ГЕРМАНИЯ: Нойер, Кимих, Боатенг, Хумелс, Хектор, Кедира, Кроос, Мюлер, Йозил, Ройс, Вернер

МЕКСИКО: Очоа, Салседо, Аяла, Морено, Лаюн, Ерера, Гуардадо, Вела, Корона, Ернандес, Лозано

Стадион: " Лужники ", Москва
Съдия: Алиреза Фагани
Начало: 18:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Мондиал 2018 1 кръг, неделя 17 юни  Германия 18:00предстои  Мексико
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР