Днес в 17:30 часа отборите на Верея (Стара Загора) и

...
Днес в 17:30 часа отборите на Верея (Стара Загора) и
Коментари Харесай

Верея се надява да спре лошата серия

Днес в 17:30 часа тимовете на Верея (Стара Загора) и Пирин (Благоевград) ще се изправят един против различен в дуел от отсрочения 23-и кръг в Първа професионална лига. Домакините ще опитат да спрат отрицателната си серия, в която попаднаха в последно време. В последните си четири мача старозагорци нямат победа на сметката си, като записаха две равенства и две загуби.

В същото време обаче и " Орлетата " не идват като обречени за този дуел. Благоевградчани се надяват да си тръгнат с позитивен резултат. За тях всяка точка е значима в борбата за оцеляване в елита. Още повече, че те имат да си отмъщават за провалянето от този противник през първия полусезон на стадион " Христо Ботев ".

Предполага се, че домакините през днешния ден ще стартират мача с Колев под рамката и Илиев, Иванов, Мунин и Минев в защита. Вълчев и Бенгюзов ще са двамата отбранителни халфове, а Йорданов и Огнянов ще оперират по крилата. Атаката ще води Домочвийски, а зад тила му ще го поддържа Танев.

В същото време Пирин ще опълчи Георгиев на вратата и Башлиев, Ничев, Митев и Попев пред него в отбрана. Хендерсън и Благоев ще работят в средата на терена, а Рения и Кирилов ще са на двете крила. В офанзива пък голове ще се чакат от Йорданов и Суда.

Първа професионална лига, 23 кръг:

ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА) - ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД)

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ: Колев, Илиев, Инавон, Мунин, Минев, Вълчев, Бенгюзов, Огнянов, Танев, Йорданов, Домовчийски

ПИРИН: Георгиев, Башлиев, Ничев, Митев, Попев, Благов, Хендерсън, Кирилов, Рения, Йорданов, Суда

Стадион: " Трейс Арена ", Стара Загора
Съдия: Станислав Ставров
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 23 кръг, понеделник 5 март  Верея (Стара Загора) 17:30предстои  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР