Днес в 17:30 часа отборите на Славия и Витоша (Бистрица)

...
Днес в 17:30 часа отборите на Славия и Витоша (Бистрица)
Коментари Харесай

Славия и Витоша дават старт на втория етап в Първа лига

Днес в 17:30 часа тимовете на Славия и Витоша (Бистрица) ще дадат старт на втория стадий от сезона в Първа професионална лига. Това ще е първият мач от група “А” във втората осмица.

Славия приключи постоянния сезон положително с две следващи победи против Дунав (Русе) (1:0) и Пирин (Благоевград) (3:1). Витоша също може да се похвали с два мача без загуба - нулеви равенства със Септември (София) и Берое. Отборът от Бистрица обаче остава единственият без триумф от началото на акцията и ще се би трябвало внезапно да усъвършенства формата си във втората фаза от шампионата, в случай че желае да резервира мястото си в елита.

Двата отбора към този момент изиграха два мача между тях в постоянния сезон. В първия Славия записа експресивен триумф с 4:0, само че във втория Витоша бе покрай триумфа и едвам в 90-ата минута “белите” се добраха до равенството 1:1.

Славистите през днешния ден не могат да разчитат на санкции Владислав Узунов. Освен това треньорът Златомир Загорчич не може да употребява и контузените Галин Иванов, Омар Абуд, Сашо Александров и Милчо Ангелов.

Сърбинът се чака да стартира мача със Стерякис на вратата и Костадин Велков, Стефан Велков, Буров и Мартинов в отбрана. Цветанов и Карабельов ще работят в средата на терена, а Димитров и Милев ще оперират по крилата. Атаката ще води Чунчуков, а зад тила поддръжка ще му оказва Минчев.

Гостите също имат един осъден състезател за днешния дуел в лицето на Григор Долапчиев. Контузени пък са Василев и Върбанов.

Треньорът Костадин Ангелов се чака да заложи на Георгиев под рамката и Цанков, Бонев, Ангелов и Гьонов в защита. Христозов ще бъде в ролята на опорен халф, а Пеев и Котев ще работят на крилата. Атакуващи халфове ще бъдат Стоянов и Садула, а на върха на офанзивата ще стартира Христов.

Първа професионална лига, втора осмица, група “А”:

СЛАВИЯ - ВИТОША (БИСТРИЦА)

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Стерякис, К. Велков, С. Велков, Буров, Мартинов, Цветанов, Карабельов, Минчев, Димитров, иванов, Чунчуков

ВИТОША: Георгиев, Цанков, Ангелов, Бонев, Гьонов, Христозов, Пеев, Котев, Стоянов, Садула, Христов

Стадион: “Славия”, София
Съдия: Петър Костадинов
Hачало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 1 кръг, петък 30 март  Славия 17:30предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР