Днес в 17:30 часа Лудогорец приема Славия в двубой от

...
Днес в 17:30 часа Лудогорец приема Славия в двубой от
Коментари Харесай

Славия се кани до обърка сметките на Лудогорец

Днес в 17:30 часа Лудогорец приема Славия в дуел от 19-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините от Разград се надяват да се върнат на победния път, откакто в предишния кръг взеха единствено точка при гостуването си на ЦСКА-София. (1:1). “Белите” обаче са извънредно подъл тим, който сигурно няма да се даде елементарно и ще направи всичко допустимо да обърка сметките на “Орлите”.

Това ще бъде четвърти конфликт сред тези два тима през този сезон. Те първо се изправиха един против различен в спор за Суперкупата на България и “зелените” завоюваха с 1:0. След това срещата за състезание на “Васил Левски” приключи при нулево реми, а най-после жребият дефинира тези сформира да се срещнат и за Купата на България, като в постоянното време още веднъж нямаше победител (2:2), само че Лудогорец победи след осъществяване на дузпи.

Всички тези мачове обаче демонстрираха, че Славия може да се опълчи много сполучливо на Лудогорец. Възпитаниците на Златомир Загорчич приготвят нова изненада на първенците, само че дали ще им се получи е съвсм различен въпрос. “Орлите” набират скорост и изключително в шампионата са много безапелационни, като към този момент 15 следващи мача нямат загуба. Освен това те са и отборът с най-силното нахлуване с 38 маркирани гола. Славия пък демонстрира съмнения в гостуванията си, като няма победа в последните си 5 срещи надалеч от вкъщи.

Антони Здравков не може да разчита на санкции Сисиньо, както и на трайно контузените Владислав Стоянов, Анисе и Григоре. Предполага се, че той няма да прави трагични разбърквания в състава си и на вратата ще стартира Ренан, а пред него в отбрана ще бъдат Саша, Моци, Недялков и Натанаел. Дяков и Кампаняро ще са опорните полузащитници, а Марселиняо ще е в ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще работят по крилата, а голове ще се чакат от Клаудиу Кешерю.

Славия пък е само без контузения Андреа Христов. Очаква се гостите да излязат в състав Стергиакис под рамката и Александров, Марем, Гамаков и Велковски в защита. Шоколаров и Карабельов ще работят в средата на терена, а Йомов и Узунов ще бъдат на крилата. Атаката ще води Мицански, а зад тила му ще бъде Иванов.

Първа професионална лига, 19 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Саша, Моци, Недялков, Натанаел, Кампаняро, Дяков, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю

СЛАВИЯ: Стергиакис, Александров, Марем, Гамаков, Велковски, Шоколаров, Карабельов, Иванов, Йомов, Узунов, Мицански

Стадион: “Лудогоерц Арена”, Разград
Съдия: Драгомир Драганов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 19 кръг, неделя 9 декември  Лудогорец 17:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР