Днес в 17:30 часа е срещата от 24-ия кръг на

...
Днес в 17:30 часа е срещата от 24-ия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА-София продължава преследването с Лудогорец

Днес в 17:30 часа е срещата от 24-ия кръг на Първа професионална лига сред ЦСКА-София и Етър. Домакините на стадион " Българска войска " ще търсят наложителни три точки, с цел да продължат гонитбата с Лудогорец в борбата за купата. Разградчани не престават да вървят без неточност в последно време, записвайки 6-ти следващ триумф, откакто се постановиха с 1:0 над Берое. Така в този момент пред " алените " стои задачата да завоюват днешния дуел, с цел да съкратят още веднъж изоставането си от " Орлите " единствено на 3 точки.

Етър обаче е притиснат до стената и също се нуждае от всяка точка, до която успее да се докопа. Възпитаниците на Красимир Балъков към момента не могат да намерят правилния темп под негово управление. Откакто той пое отбора " Болярите " имат 2 равенства и 1 загуба на сметката си. Днес ще бъде огромна изненада, в случай че те си тръгнат с трите точки от столицата, само че пък във футбола сме виждали и надалеч по-странни неща.

От ЦСКА-София обаче са надъхани за победа и по друга причина. " Червените " желаят да търсят реванш за равенството 2:2 с Етър на стадион " Ивайло " през първия полусезон.

Домакините през днешния ден не могат да разчитат на санкции Чорбаджийски. Иначе треньорът Стамен Белчев няма други проблеми към състава си и се чака да стартира мача с Черниаускас на вратата, а пред него в отбрана ще работят Манолев, Барт, Бодуров и Жеферсон. Малинов и Тиаго ще са двойката в центъра на терена, а Десподов и Енрике ще започват на крилата. На върха на офанзивата ще е голмайсторът Каранга, който ще бъде подкрепян от по-задни позиции от Алберг.

В Етър също имат двама осъдени за този дуел. Това са Гълъбов и Бадара. В тяхно неявяване Балъков евентуално ще пусне в игра Иванов на вратата и карето Пашов, Василев, Скерлев и Атанасов в отбрана. Мане, Руменов и Сърмов ще движат играта в средата, а Младенов и Батрович ще бъдат на двете крила. Атаката пък ще води Петков.

По случай днешния 8 март от управлението на ЦСКА-София взеха решение да създадат жест към всички дами, които ще могат да гледат мача гратис.

Първа порфесионална лига, 24 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ЦСКА: Черниаускас, Манолев, Барт, Бодуров, Жеферсон, Малинов, Тиаго, Алберг, Енрике, Десподов, Каранга

ЕТЪР: Иванов, Пашов, Василев, Скерлев, Атанасов, Сърмов, Руменов, Мане, Младенов, Батрович, Петков

Стадион: " Българска войска ", София
Съдия : Стефан Апостолов
Начало: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 24 кръг, четвъртък 8 март  ЦСКА-София 17:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР