Днес в 17:30 ч. на реновираната част на пл. Жеравица

...
Днес в 17:30 ч. на реновираната част на пл. Жеравица
Коментари Харесай

Млади таланти ще се изявят на Великден в Монтана

Днес в 17:30 ч. на реновираната част на пл. " Жеравица " ще бъде открита галерия от еднометрови декоративни великденски яйца.

Те са нарисувани от 12-те детски градини и три от учебните заведения в Монтана.

По време на събитието ще прозвучат осъществявания на деца от Обединена школа по изкуствата " Добри Христов ", танцова школа " Грация Денс " ималките мажоретки от групата по „ Съвременни танци “ по Национален план „ Заедно в изкуствата и в спорта “ към Трето главно учебно заведение „ Д-р Петър Берон “.

Община Монтана ще отпразнува Великден с концерт на млади гении. Събитието ще стартира в 10:30 ч. на 16 април на пл. „ Жеравица “. При дъждовно време то ще се организира в Младежкия дом.

На откритата сцена ще пеят и танцуват ученици ЦПЛР – ОДК „ Ние, врабчетата “ и танцовите сформира „ Радост “ и „ Ритмика “. Двете обединения с началник Радостина Цветанова за пръв път вземат участие в събитие на общината.

Вокално студио „ Детски смях “ ще показа 8 тематични песни. С осъществяванията си концерта ще разнообразят Танцова школа „ Дъга “ и Фолклорен танцов отбор „ Северняци “ от Детския комплекс, които също са подготвили пъстра стратегия, въодушевена от празника. Забавни герои, претворени от ученици на Театрално студио „ Автограф “, ще влязат в ролята на водещи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР