Днес в 17,00 часа в зала Пълдин“ на хотел Санкт

...
Днес в 17,00 часа в зала Пълдин“ на хотел Санкт
Коментари Харесай

Община Марица стана на 30 години, пловдивчани поискаха закриването й заедно с Родопи!

Днес в 17,00 часа в зала " Пълдин “ на хотел " Санкт Петербург “ ще се организира тържествена сесия на община " Марица “ във връзка 30-години от основаването й. Кметът Димитър Иванов ще връчи почетни грамоти и плакети, а ръководителят на Общински съвет Гергана Трендафилова - почетни значки на заслужили деятели в региона на културата, спорта, както и на хора, които с активността си са съдействали за развиването на общината. На сесията ще участват някогашни кметове и някогашни ръководители на Общински съвет, сегашни кметове на обитаеми места и общински съветници, шефове на детски градини, учебни заведения и представители на читалища.

Припомняме, че преди близо два месеца Plovdiv24.bg попита своите читатели - " Трябва ли да бъдат закрити общините " Родопи " и " Марица "? 91% от участвалите в анкетата се оповестиха изрично за закриване, до момента в който на противното мнение бяха едвам 9%. Днес още веднъж даваме опция на неучаствалите до този миг да гласоподават.

Новопубликуваният разбор на ИПИ на икономическите центрове в България  цели на първо място да открои главните територии - мотори на стопанската система, в които се струпва капитал, служащи и вложения. В хода на разбора обаче нескрито излязоха редица неподозирани и любопитни феномени, които елементарно се пропущат от птичия взор на макроикономическия разбор. Сред тези е появяването на няколко групи стопански центрове с друг и допълващ се профил към Стара Загора, " са АНКЕТА:
Трябва ли да бъдат закрити общините " Родопи " и " Марица "?

Да
Не
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР