Днес в 16:30 часа Витоша приема Черно море в първия

...
Днес в 16:30 часа Витоша приема Черно море в първия
Коментари Харесай

Витоша ще прави пореден опит да спре пропадането си

Днес в 16:30 часа Витоша приема Черно море в първия мач за втория полусезон в Първа професионална лига. Двата отбора се изправят един против различен в Бистрица, а домакините ще създадат следващ опит да спрат пропадането си и да запишат първата си победа. “Бистришките тигри” досега към момента не са усещали усета на триумфа в елита, като на сметката си имат единствено 2 равенства.

Двата отбора се срещнаха в първия кръг, когато Черно море завоюва с минималното 1:0 във Варна. Това е и единствената среща сред тях в елита досега.

В предишния кръг варненци стопираха своята отрицателна серия от 6 следващи мача без победа. “Моряците” надиграха с 3:0 Локомотив (Пловдив) като посетител и този триумф се чака да върне настроението в тима. Още повече, че управлението е сложило условие в идващите четири мача отборът да завоюва 12 точки, тъй че през днешния ден гостите нямат право на неточност.

Добрата вест за спортно-техническия щаб на Витоша е, че в тима няма съществени кадрови проблеми. Единственият отсъстващ е контузеният Григор Долапчиев. Така треньорът Костадин Ангелов се чака да заложи на Християн Василев на вратата и карето Цанков, Христозов, Узунов и Гьонов пред него. Кочилов ще е в ролята на опорен халф, а пред него в центъра на терена ще работят Пеев и Амзин. Китан Василев и Садула ще работят на двете крила, а офанзивата ще води Христозов.

В същото време в състава на Черно море обстановката е много по-тежка и цели шестима играчи пропущат дуела. Боровик, Чунчуков, Витиня, Божилов и Станчев са с контузии, а Хасани е осъден. В тяхно неявяване треньорът Емануил Луканов даже не можа да запълни групата от 18 футболисти за дуела. Затова той се допуска, че ще започва мача с Михайлов под рамката и Сукуп, Александров, Миланов и Костадинов в отбрана. Старокин и Илиев ще са двойката централни халфове, а Огнянов и Зехиров ще оперират по крилата. Атаката ще води Сукуна, а зад него ще работи Цветков.

Първа професионална лига, 14 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ВИТОША: Х. Василев, Цанков, Христозов, Узунов, Гьонов, Кочилов, К. Василев, Пеев, Амзин, Садула, Христов

Ч. МОРЕ: Михайлов, Сукуп, Александров, Миланов, Костадинов, Старокин, Илиев, Цветков, Огнянов, Зехиров, Сукуна

Стадион: “Витоша”, Бистрица
Съдия: Георги Кабаков
Начало: 16:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР