Днес в 16:30 часа приема Арда в среща от 15-ия

...
Днес в 16:30 часа приема Арда в среща от 15-ия
Коментари Харесай

Възроденият Левски се нуждае от постоянство

Днес в 16:30 часа приема Арда в среща от 15-ия кръг на efbet Лига. Столичани обезверено се нуждаят да покажат неизменност в изявите си и да запишат нови три точки в актива си. В предишния кръг се видя лъч светлина, откакто " сините " стопираха серията си от пет мача без триумф и се постановиха с 1:0 над. Сега обаче е значимо отборът да покаже, че това не е бил единствено кратковременен проблясък, а че става дума за съществено изправяне на крайници и влизане в темп.

Завръщането на на " Герена " явно даде подтик на тима, който сподели ново лице против " Смърфовете ". Още незабавно словенецът постави своя отпечатък върху тима, като смени схемата на игра и пусна някои нови лица. Ще забележим обаче дали резултатът ще е дългогодишен.

" Сините " би трябвало да бъдат доста съсредоточени, тъй като в София идва приятната изненада в шампионата досега в лицето на Арда. Отборът от Кърджали прави страховит сезон досега, като е записал единствено 1 загуба в първите си 13 мача и неслучайно се намира на 3-ото място във краткотрайното класиране. Играчите на са в отлична форма в последно време, като са в серия от 6 следващи мача без загуба. Те се надяват това да продължи и през днешния ден.

През първия полусезон двата отбора не излъчиха победител. Тогава срещата посред им завърши при резултат 1:1. Всъщност двата отбора до момента са изиграли единствено 3 мача между тях в елита и Арда към момента няма триумф над " сините " - 1 тъждество и 2 загуби.

Очаква се Славиша Стоянович да не прави промени след триумфа над Локо (Пд). Почти несъмнено наставникът ще заложи на същите единадесет. На вратата ще бъде, а пред него в отбрана ще работят триото, Атанасов и Даске. Галчев и Найденов ще бъдат в ролята на халф-бекове, а Юруков и Райнов ще работят като вътрешни халфове. Мохамед и Димитров ще стартират на двете крила, а в офанзива ще работи Робърта.

В същото време Арда се чака да излезе в състав Караджов на вратата и в отбрана Лозев, Стоев, Сулака и Леони. Желев ще е отбранителен халф, а Котев и Руменов ще работят в средата на терена. Ковачев и Делев ще бъдат на крилата, а в офанзива ще стартира Коконов.

efbet Лига, 15 кръг:

ЛЕВСКИ - АРДА (КЪРДЖАЛИ)

Вероятни сформира:

ЛЕВСКИ: Михайлов, А. Петков, Даске, Атанасов, Галчев, Райнов, Юруков, Найденов, Димитров, Мохамед, Робърта

АРДА: Караджов, Лозев, Стоев, Сулака, Леони, Желев, Руменов, Котев, Ковачев, Делев, Коконов

Стадион: " ", София
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 16:30 часа

efbet Лига 15 кръг, събота 5 декември  Левски 16:30предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР