Днес в 15:15 часа е срещата между Локомотив (Пловдив) и

...
Днес в 15:15 часа е срещата между Локомотив (Пловдив) и
Коментари Харесай

Локо приема Берое в битка за 7-ото място

Днес в 15:15 часа е срещата сред Локомотив (Пловдив) и Берое от плейофа за 7-10 място. Мачът на " Лаута " се обрисува като един от основните в борбата за заветната 7-а позиция, която дава право на присъединяване на бараж за Лигата на конференциите. Един против различен застават точно двата тима с най-големи упоритости и най-хубави шансове да завършат на това място, тъй че дуелът ще бъде с огромен заряд.

Преди изиграването на днешния мач противниците са залепени един до различен в класирането. Локо е 7-и, а Берое е 8-и, само че и двата тима са с по 35 точки в актива си. Така че успеха през днешния ден ще е с двойна цена, а може да бъде потребна и в психическо отношение и да даде в допълнение самочувствие на спечелилия тим.
 Ивайло Димитров: Томаш е перфекционист
Ивайло Димитров: Томаш е перфекционист

" Мъри Стоилов и отборът му играят страховит футбол "

Това ще бъде втори мач за Александър Томаш отпред на Локомотив. Както е известно, той неотдавна пое тима след раздялата с Александър Тунчев. Интересното е, че Томаш дълго време бе отпред точно на Берое и познава сносно ситуацията и играчите в отбора. Това може да бъде значим коз в днешния конфликт.



В постоянния сезон двата отбора си размениха по една победа. През есента Берое завоюва с 1:0 на собствен терен, а по-късно напролет Локо се наложи с 2:0 в Пловдив. Иначе в общата статистика " Смърфовете " имат леко преимущество от 45 победи, 19 равенства и 34 загуби.

В състава на домакините няма кадрови проблеми и това е добра вест за Томаш, който ще може да пусне най-благоприятен състав. Очаква се той да заложи на Пиргов на вратата и пред него в отбрана карето Петрович, Гомис, Бидунга и Томашевич. Карагерен и Василев ще са на двете крила, а Витанов и Салинас ще движат играта в средата на терена. В офанзива пък ще си парнтират Илиев и Боруков.

В Берое ще липсва Килиън Лебон, който е със подозрения за тежка травма. Освен това Петър Хубчев към момента не счита да разчита на Давиде Мариани, защото швейцарецът дълго не е играл и не се намира в оптимална форма. Така единайсеторката се чака да е формирана от Ганев на вратата и пред него в защита Фуртадо, Юсеф, Динков и Джонатан. Мечев и Юсеин ще бъдат опорните полузащитници, а Тунгара ще извършва ролята на плеймейкър. Камара и Генов ще стартират на крилата, а офанзивата ще води Алиун Фал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР