Днес в 15:00 часа Ботев (Пловдив) приема Дунав в среща

...
Днес в 15:00 часа Ботев (Пловдив) приема Дунав в среща
Коментари Харесай

Ботев ще набира скорост срещу Дунав

Днес в 15:00 часа Ботев (Пловдив) приема Дунав в среща от 11-ия кръг на Първа професионална лига. “Канарчетата” се надяват да стартират да набират скорост в представянето си с нова победа. Те прекъснаха серията си без триумф в предишния кръг, когато победиха Верея в Стара Загора. Сега пловдивчани имат привидно елементарно домакинство против “Драконите”, които се намират в сложен интервал и се надяват да се възползват от това.

Дунав е в серия от четири следващи мача без победа. Русенци незабавно се нуждаят от точки, с цел да спрат пътя си надолу в таблицата. Те ще имат тежката задача да търсят триумфа в Коматево, само че сигурно ще дадат всичко от себе си.

Русенци по традиция играят мъчно в гостуванията си на Ботев. Досега те са постигнали единствено 4 триумфа в Пловдив, а са позволили 20 загуби. Три мача пък са приключили наедно.

“Канарчетата” имат известни проблеми преди мача. Кристиан Добрев е в лазарета и няма да може да играе през днешния ден. Тодор Неделев също тормози треньорския щаб, като се оплака от стомашно разстройство и също е под въпрос. Очаква се треньорът Николай Киров да заложи на Кайзер не вратата и Перейра, Димитров, Ничев и Минев в отбрана. Юсеин ще извършва ролята на опорен халф, а пред него ще работят Балтанов и Вутов. Афонсо и Кампос ще бъдат на двете крила, а Петков ще води офанзивата.

Дунав направи треньорска промяна поставяйки Людмил Киров отпред. Сега новият треньор ще опита да вдигне тима на крайници. Той не може да употребява Глаусио и Да Силва. Най-вероятната единайсеторка, която ще излезе на терена ще бъде в състав Антонов под рамката и Патев, Мартин Ковачев, Динков и Васев пред него в защита. Станоев и Балджийски ще работят в средата на терена, а Ахмедов ще бъде в ролята на плеймейкър. Светослав Ковачев и Коконов ще работят на крилата, а Иса ще е на върха на офанзивата.

Първа професионална лига, 11 кръг:

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ДУНАВ

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Кайзер, Перейра, Димитров, Ничев, Минев, Юсеин, Балтанов, Вутов, Афонсо, Кампос, Петков

ДУНАВ: Антонов, Патев, М. Ковачев, Динков, Васев, Балджийски, Станоев, Ахмедов, С. Ковачев, Коконов, Иса

Стадион: База Коматево
Съдия: Стефан Апостолов
Начало: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Първа лига 11 кръг, събота 6 октомври  Ботев (Пловдив) 15:00предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР