Днес в 15:00 часа Берое приема ЦСКА-София в среща от

...
Днес в 15:00 часа Берое приема ЦСКА-София в среща от
Коментари Харесай

Берое ще се доказва срещу ЦСКА-София

Днес в 15:00 часа Берое приема ЦСКА-София в среща от 13-ия кръг на Първа професионална лига. Това ще е същинският тест за огромните упоритости на домакините. Заралии скрито се надяват да съумеят да се наместят в първата тройка в крайното класиране и да се доберат до присъединяване в евротурнирите. За задачата обаче те би трябвало да се потвърдят в огромните борби с водачите в таблицата.

Именно подобен е днешният конфликт. Настроението в Берое преди мача е приповдигнато. Отборът се намира в серия от 5 следващи мача без загуба. Старозагорци имат чудесна опция с триумф в днешната среща да стопят изоставането си от ЦСКА-София единствено на 2 точки.

Столичани обаче също влязоха в темп. Отборът бързо се съвзе след загубата от Левски и записа две безапелационни победи в идващите два кръга с по 3:0 против Септември и Етър. Сега за възпитаниците на Нестор Ел Маестро следва много по-сериозен тест.

В Берое единственият проблем е отсъствието на контузения Ерол Алкан, а в групата не попадна и Драгош Фирцулеску. За сметка на това в състава се завръщат Борислав Цонев, Мартин Райнов и Иван Бандаловски, като се чака най-малко двама от тях да бъдат в стартовия състав.

Най-вероятно домакините ще излязат с Перниш на вратата и Бандаловски, Ангелов, Хаджиев и Василев в отбрана. Райнов и Цветков ще са двойката опорни халфове, а Минчев ще работи като плеймейкър. Вандерсон и Бригидо ще бъдат на двете крила, а Камбуров ще води офанзивата.

В същото време при " алените " ще отсъстват Енрике и Жеферсон. Добрата вест е, че Тиаго Родригес е здрав и попадна в групата.

Ел Маестро се чака да пусне в игра Черниаускас пред рамката, Перейра, Чорбаджийски, Бодуров и Секулич в отбрана. Пинто и Бикел ще работят в средата на терена, а Десподов и Жоржиньо ще вършеят по крилата. В офанзива пък ще бъде двойката Мауридес и Соу.

Първа професионална лига, 13 кръг:

БЕРОЕ - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Перниш, Бандаловски, Ангелов, Хаджиев, Василев, Райнов, Цветков, Минчев, Вандерсон, Бригидо, Камбуров

ЦСКА: Черниаускас, Перейра, Чорбаджийски, Бодуров, Секулич, Бикел, Пинто, Десподов, Жоржиньо, Соу, Мауридес

Стадион: " Берое ", Стара Загора
Съдия: Никола Попов
Начало: 15:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 13 кръг, събота 27 октомври  Берое 15:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР