Днес в 14:00 московско време в църквата „Утоли моите мъки“

...
Днес в 14:00 московско време в църквата „Утоли моите мъки“
Коментари Харесай

ТЕРМИНАТОР: Навални беше погребан под звуците от финалната тема на филма

Днес в 14:00 московско време в църквата „ Утоли моите страдания “ в Марино се състоя прощаването и погребението на опозиционера Алексей Навални, който умря на 16 февруари. Много хора, които желаеха да изпратят Навални в последния му път, не съумяха да влязат в църквата, защото на входа бяха сложени бариери за сигурност. След това ковчегът с тялото на политика беше подложен в катафалка и откаран на Борисовото гробище, отцепено от полицията. Погребението му се състоя на финалната тематика от „ Терминаторът “.
По време на прощалната гала в храма участваха посланиците на Германия и Франция, както и видни фигури от съветската съпротива, измежду които Екатерина Дунцова, Борис Надеждин и някогашният кмет на Екатеринбург Евгений Ройзман. Хиляди хора пристигнаха да пренесат политиката в последния му път. Събитието се следи от близко от полицията, която съгласно медиите към този момент е почнала да задържа жители.
Тялото на Алексей Навални беше заровено в гроб покрай входа на Борисовското гробище. Оркестър, поръчан от фамилията, извърши " My Way " на Франк Синатра по време на церемонията.
Освен обичайните погребални ритуали, неочакван миг беше потреблението на саундтрака от кино лентата " Терминатор 2 " - обичания филм на Алексей Навални. Както заяви Кира Ярмиш, една от посетителите на погребението, музиката от последната сцена на кино лентата, където героят на Арнолд Шварценегер се дави в разтопен метал, е определена по искане на самия Навални.
В разнообразни райони на Русия полицията дежури пред паметниците на жертвите на политическите репресии, където хората донесоха цветя и свещи в памет на политика.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР