Днес в 14:00 часа отборите на и ще сложат точка

...
Днес в 14:00 часа отборите на и ще сложат точка
Коментари Харесай

Лудогорец и Ботев слагат точка на футболната година в България

Днес в 14:00 часа тимовете на и ще сложат точка на футболната 2020 година в България. Двата отбора се изправят един против различен в отсрочен мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата трябваше да се изиграе на 21 ноември, само че от БФС взеха решение да я отсрочат поради 10 инфектирани с ковид футболисти при разградчани.

Лудогорец направи неверна стъпка в последния си мач с (2:2) в предишния кръг, само че в този момент разградчани са окуражени за давършат годината с победа. Разградчани са в добра форма и нямат загуба 14 следващи турнирни мача, тъй че сигурно имат нужното самочувствие преди днешната среща.

От другата страна е разкъсваният от проблеми Ботев (Пловдив). " Канарчетата " не съумяха да завоюват последните си 5 мача, като в тях позволиха няколко тежки загуби и не съумяха да отбележат нито един гол. В сегашния миг е мъчно да повярваме, че пловдивчани имат сили да вземат нещо от днешния дуел, само че във футбола от време на време се случват и изненади.

Статистиката обаче също не е на страната на Ботев. Отборът в никакъв случай до момента не е побеждавал Лудогорец в Разград. Всъщност " Канарчетата " имат единствено един триумф в досегашните 26 мача в елита с " Орлите ", като в това време е позволил 17 загуби, а 17 срещи приключиха наедно.

Треньорът на Лудогорец евентуално ще заложи в този мач на Илиев под рамката и пред него в отбрана, Са, Григоре и Недялков. и Сантана ще работят в средата на терена, а Янков ще бъде в ролята на плеймейкър. Десподов и Ману ще работят по крилата, а в офанзива ще стартира Кешерю.

Ботев има съществени проблеми преди мача. Контузени са Неделев, Перейра и Илиев, а осъдени са Филипов, Еспиноса и Педросо. Така гостите евентуално ще излязат в състав Аргилашки на вратата и триото Работов, Цикарски и Генев защита.Чернев и Пройчев ще работят като опорни халфове, а Василев и Тонев ще са на крилата. Шоколаров ще бъде плеймейкър, а в офанзива ще работят Сисе и Добрев.

efbet Лига, 13 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Сисиньо, Са, Григоре, Недялков, Каули, Сантана, Янков, Десподов, Ману, Кешерю

БОТЕВ: Аргилашки, Генев, Работов, Цикарски, Тонев, Василев, Пройчев, Чернев, Шоколаров, Добрев, Сисе

Стадион: " Хювефарма Арена ", Разград
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 14:00 часа

efbet Лига 13 кръг, неделя 20 декември  Лудогорец 14:00предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР