Днес в 14.00 ч в МВР ще се проведе среща

...
Днес в 14.00 ч в МВР ще се проведе среща
Коментари Харесай

Ще се проведе среща на институциите във връзка с тежкия инцидент край Своге

Днес в 14.00 ч в Министерство на вътрешните работи ще се организира среща на институциите по отношение на аргументите, довели до тежкия случай край Своге. 

Психолози от Института на Министерство на вътрешните работи са ангажирани да окажат помощ. Те оказват помощ както на близки на починалите и потърпевшите, по този начин и на спасителите – пожарникари и служители на реда.  Има очевидци на случилото се, в това число и измежду хората от рейса. Шофьорът е оживял, настанен е в столична болница, той е и притежател на компанията, заяви на брифинг от мястото на случая министърът на вътрешните работи Валентин Радев. До момента починалите са 16 от общо 34 д. в рейса - 33-ма пасажери и водач, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Пострадалите са настанени за оказване на здравна помощ в столични лечебни заведения. Има вреди и по ударени от рейса коли, но няма тежко ранени от тях.

Министър Радев изрече своите и на управлението на Министерство на вътрешните работи дълбоки съболезнования към околните на починалите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР