Днес в 13:30 часа е срещата между Арда и ЦСКА-София

...
Днес в 13:30 часа е срещата между Арда и ЦСКА-София
Коментари Харесай

ЦСКА-София атакува 1/4-финала през Кърджали

Днес в 13:30 часа е срещата сред Арда и ЦСКА-София от 1/8-финала за Купата на България. Двата отбора се изправят един против различен на " Арена Арда " в Кърджали. Гостите излизат като любимец най-малко на хартия, само че и домакините нямат желание да се предадат без пердах и ще създадат всичко допустимо да объркат сметките на своя противник.

За ЦСКА-София Купата на България се трансформира в главен приоритет. " Червените " на процедура към този момент нямат късмет да се борят за купата в efbet Лига, в случай че не се случи някаква голяма изненада до края на сезона. Затова на " Армията " са насочили всички мисли към втория по мощ шампионат.

Още на този стадий обаче за възпитаниците на Милош Крушчич следва доста тежко предизвикателство. Гостуването в Кърджали няма да е по никакъв начин леко. Арда към този момент потвърди, че е рисков противник, а през днешния ден се чака домакините да разчитат и на голяма поддръжка от своите последователи.

Двата отбора към този момент се срещнаха един път в шампионата. Мачът бе в София, а " Армейците " измъкнаха сложна победа с 3:2. Интересното е, че единствено след три дни следва и още един дуел сред тези противници в шампионата.

В Арда имат някои проблеми преди днешния дуел. От групата отпаднаха контузените Василев, Рандъл и Сам. Очаква се Стамен Белчев да заложи на Караджов на вратата и Кръстев, Крумов, Хасани и Леони в отбрана. Сидоел и Мартинов ще са двамата опорни халфове, а Ховсепян ще работи по-напред. Коконов и Лозев ще стартират на крилата, а офанзивата ще води Делев.

ЦСКА-София пък притига за днешната среща без Бикел и Енрике. Най-вероятно Крушчич ще пусне в игра Бусато под рамката и пред него в отбрана Гълъбов, Албентоса, Занев и Мазику. Малинов и Антон ще си партнират в средата на терена, а Кери и Евандро ще бъдат на крилата. Атаката ще води Соу, а зад тила му ще работи Тиаго.

Купа на България, 1/8-финал:

АРДА (КЪРДЖАЛИ) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

АРДА: Караджов, Кръстев, Крумов, Хасани, Леони, Сидоел, Мартинов, Ховсепян, Лозев, Коконов, Делев

ЦСКА: Бусато, Гълъбов, Албентоса, Занев, Мазику, Антов, Малинов, Кери, Тиаго, Евандро, Соу

Стадион: " Арда Арена ", Кърджали
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 13:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР