Днес в 12 часа Арман Бабикян, един от Отровното трио

...
Днес в 12 часа Арман Бабикян, един от Отровното трио
Коментари Харесай

Бабикян отдава почит на Христо Ботев пред Съдебната палата

Днес в 12 часа Арман Бабикян, един от Отровното трио и народен представител от ИСМВ, ще отдаде респект на Ботев и героите на България пред Съдебната палата в София. Действието му е символно и е във връзка интервенцията на прокуратурата от през вчерашния ден вечерта в Националната полиция.

В 12 часа по обед ще бъда пред Съдебната палата, с цел да чуя сирените за Ботев. Ще мълча за героя, само че не за позора на Гешев. За кого ще вият след това сирените ще решат жителите! Заповядайте, другари. За това прикани във " Facebook " Арман Бабикян.

Той съобщи по-рано в студиото на " Здравей, България " по " Нова телевизия ", че желае да чуе какво мислят " Борисов, Слави Трифонов, Христо Иванов, Нинова, даже и Карадайъ за възпрепятстването на следствието за подслушването. Самият Бабикян е уверен, че е подслушван и то освен предишното лято по време на митингите. Доказателства за това обаче той не може да изнесе обществено.

В момента прокуратурата попречва следствието освен на подслушването на български политици, само че и всяко едно деяние на хора от служебното държавно управление, които се пробват на вървят по стъпките и да разкриват парите и информацията - къде са потъвали парите в предходното ръководство.

" Това е окопна война. " Операцията на прокуратурата не е нищо друго с изключение на препятстване на отговорностите на Министерство на вътрешните работи, отсече Бабикян, на който това наподобява на бойкот от страна на господин Гешев и прокуратурата - " а това не е добре нито за демокрацията, нито за хората ".

" Има проблем сред жителите и демокрацията и Гешев. Както имаше проблем и с Борисов, само че Борисов към този момент е в Банкя при зайчарника ", съобщи Арман Бабикян. Той е уверен, че " метла " от служебното държавно управление няма, а се следва пътя на парите. " Това което се случва сега е офанзива тъкмо по тези, които вървят по стъпките на парите и информацията. "

Бабикян изясни, че въпросите, които повдига, не са да се вършим на медийни герои, а комисията за подслушване да си свърши работата.

" Нашите искания не са по-малки от тези към всяко едно друго държавно управление. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР