Днес в 11 часа областният кооридинатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги

...
Днес в 11 часа областният кооридинатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги
Коментари Харесай

Регистрират листата на ГЕРБ -СДС за Пловдив област

Днес в 11 часа регионалният кооридинатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев ще записва листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за област Пловдив. Очаква се той да дойде в 11 часа в РИК 17 в Областна администрация-Пловдив. С него ще бъдат лидерът и първите петима от листата.

Бившият регионален шеф Дани Каназирева и народен представител в последното Народно заседание още веднъж е отпред на листата на ГЕРБ в 17-ия МИР (многомандатен изборен район).

На второ място този път е Младен Шишков. Той беше определен в 44-тото Народно събрание, а по-късно и в 45-ото, откакто с преференциален избор от 9.93% се класира на второ място след лидера на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив. Младен Шишков беше събрал 3500 преференции и измести втория в листата.

Коалиционният сътрудник от Съюз на демократичните сили Йордан Кръстанов, който на предишните избори беше втори, в този момент заема трета позиция, а някогашният депутат Данка Люртова от Карлово - четвърта. Пети е Димитър Янев, както и при предходния избор, когато съумя да събере близо 1500 преференции в Асеновград.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР