Днес в 11:00 часа Стамен Янев нахлу като мутра в

...
Днес в 11:00 часа Стамен Янев нахлу като мутра в
Коментари Харесай

Уволнената шефка на агенцията за инвестиции: Стамен Янев нахлу като мутра и ме изрита

Днес в 11:00 часа Стамен Янев нахлу като мутра в БАИ и ме изрита. Беше ми връчена заповед за освобождение без предупреждение. Не разбирам за какво бях изхвърлена по този метод “. Това съобщи Десислава Трифонова, която бе досегашният зам.-директор на Българската организация за вложения пред медиите.

„ Не заслужавам ли някакво обикновено отношение? “, пита тя.

„ Няма нередности в организацията, няма претекстове за промяната ми. Това е чист реваншизъм. Няма никакви претекстове за моето премахване от поста. Аз съм на поста като специалист. Това се прави в интервал на рецесия “, означи Трифонова.

Припомняме, че новият длъжностен стопански министър Кирил Петков върна Стамен Янев на управителния пост в Българската организация по вложения. Това разгласи пред публицисти служебният министър на стопанската система Кирил Петков.

„ Не можете да имате хора, които са търговски представители, и да имат други задължения. Най-важното нещо, е те да показват България и да имаме същински покупко-продажби. Ще ви покажем в края на 60-те ни дни положителни резултати. Ще видите, че не са единствено общи мнения. Търговските аташета би трябвало да имат тъкмо измерими резултати, даже за един дребен интервал от 60 дни “, акцентира служебният министър.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР