Днес, в 10 часа сутринта на „Графа” падна поредният гражданин,

...
Днес, в 10 часа сутринта на „Графа” падна поредният гражданин,
Коментари Харесай

Възрастен мъж се преби заради Перките по Графа


Днес, в 10 часа сутринта на „ Графа” падна следващият жител, подло спънат от „ перките на акули”, които към този момент четвърти месец кметът на София не отстранява, макар явната заплаха, която основават. За случая оповестиха от сдружението "Справедливост за всички в България ". Господинът, който виждате на фотосите, падна и едвам не бе сгазен от минаващия трамвай. Служители от околните магазини му оказаха първа помощ и му помогнаха да седне и да изчака кола за спешна помощ, тъй като той беше очевидно комплициран и несъответстващ. За благополучие колата на „ Спешна помощ “ пристигна за броени минути.
Последва акция на „ загриженост” от страна на Столична община – чиновник позвъни на телефона, от който бе извикана колата за спешна помощ (телефон на един от учредителите на „ Справедливост за всички в България “), с цел да ни осведоми, че при направената инспекция не е открит сходен случай. Последва и инспекция от полицията.

Нямаме информация къде е закаран потърпевшия жител, само че можем да ви уверим, че сходни случаи са всекидневие по улицата, която ние прецизно следим.

Когато някой със своето безучастие води непрекъснато до контузии на жители, това следва да бъде квалифицирано като незаконно безучастие.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР