Днес в 10.00 часа българско време досегашният премиер на Република

...
Днес в 10.00 часа българско време досегашният премиер на Република
Коментари Харесай

В 10.00 ч. Заев предава властта на Ковачевски

Днес в 10.00 часа българско време досегашният министър председател на Република Северна Македония Зоран Заев ще съобщи властта на новия министър-председател Димитър Ковачевски

С 62 гласа " за ", 46 " срещу " и без въздържали се малко преди среднощ в Народното събрание бе определено новото държавно управление на РСМ, което ще бъде управлявано от премиера Димитър Ковачевски.
Ковачевски: Идва по-добро време за Северна Македония
Това държавно управление има легитимност и ще работи до 2024 година, когато ще има избори, до тогава ще работим транспарантно и старателно, от първия ден,...
Прочети повече
" Това държавно управление има легитимност и ще работи до 2024 година, когато ще има избори, до тогава ще работим транспарантно и старателно, от първия ден. Вярвам, че ще подготвим страната си за новото време. Пожелавам на всички жители доста здраве, мир и успокоение в фамилиите им. Обещавам, че ще създадем всичко, с цел да оправдаем доверието на жителите. Идва ново време, идва по-добро време, да живеят жителите, да живее Северна Македония ”, сподели Ковачевски при вота в Народното събрание.

Зоран Заев управлява страната от края на май 2017 година Той реши да се отдръпна след пагубната загуба на локалните избори на 31 октомври 2021г. Заев напусна и лидерският пост в Социалдемократическия съюз.

Още от БАЛКАНИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР