Днес в 09:52ч започва 6 лунен ден и ще продължи

...
Днес в 09:52ч започва 6 лунен ден и ще продължи
Коментари Харесай

Днес всеки може да предскаже собственото си бъдеще

Днес в 09:52ч стартира 6 лунен ден и ще продължи до 10:27ч на 30 март
Символът на този лунен ден е птица, жерав, а съгласно езотеричните учения - пророческата птица Сирин.

Коя е Сирин? Птицата-девойка, която слиза от небето, с цел да омагьосва хората с пеене. Най-често Сирин е изобразявана на рисунките по следния метод: с женска глава и гърди, с тяло на огромна птица. Лицето ѝ е доста красиво, с фини черти и огромни тъмни очи. Косата е разпусната. На главата - корона (в по-късни изображения - бляскав ореол), украсена със скъпоценни камъни. Тялото от раменете надолу има формата на бухал. Перата са кафеникави в основата и тъмни в краищата. Преданието гласи, че единствено благополучен човек може да чуе пеенето на тази митична райска птица.

За какво пее това създание? Легендите описват, че Сирин най-често в песните си загатва красивата слънчева градина в Рая и я разказва толкоз изкушаващо, че земните хора започвали да се стремят да стигнат там с цялото си сърце, изцяло забравяйки за действителния живот. Освен това някои се опитвали да се самоубият, с цел да изпълнят бързо желанието си. Очарователният ѝ глас ги призовавал към неблагоразумие.
На шестия лунен ден се усилват другите човешки качества, в това число вълшебен. Интуицията се изостря, демонстрират се оракулски и телепатични качества при доста хора.

Трябва да пандизите очи, да си визиите красива златиста светлина в себе си и да изкажете положителни утвърждения, изразяващи обич към своите гении и личното си тяло.

Днес всеки може да стане предсказател на личното си бъдеще. Възможно е да зародят мимолетни видения, ярки облици, които ще се врежат в паметта ви за дълго време. Предназначението на 6 лунен ден е да даде опция на всеки човек да разбере смисъла на личния си живот, да огледа в бъдещето. Това може да стане единствено в случай че сте с отворени сетива. Днес може да получите доста информация по друг метод. Търсете знаците на Вселената към себе си.

Тези, които имат добре развито въображение, могат да следят облаците и там могат да видят развиването на бъдещата си орис, някакви насоки.

Освен това в този ден внезапно можете да получите просветление и да разберете за какво се е случило обещано събитие, ще откриете позитивната страна в неприятни събития.

В 6-ия лунен ден смирено одобряваме това, което ви дава ориста, избягвайте да изразявате неодобрение и да роптаете.

Много постоянно в този ден се заливаме от наслада, плуваме в морето на любовта и нищо на света не може да засенчи щастието ни. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР