Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в

...
Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Нови избори са спекулация, ще има някаква сглобка в СОС

Днес, на следващия ден и в понеделник се търси нова сглобка в Столична община, ПП-ДБ и " Спаси София " изпратиха предложения до останалите групи. Утре в 15:30 общинските съветници от " Българска социалистическа партия за България " ще се срещнем с представителите на " Продължаваме промяната " - " Демократична България " и " Спаси София ", предлагането е за разискване на цели. Въз основа на това ще обсъдим до каква степен и къде е допустимо да си сътрудничим. Нови избори са нечиста сделка, ще има някаква сглобка ", сподели Григорова в.

Тя предвижда, че сглобката на национално равнище сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се придвижи и на локално равнище, като счита, че това е разумно. По думите ѝ дали Борис Бонев ще стане ръководител на Столичния общински съвет е вътрешна сделка.

" Той отстъпи претендент кметското място на Васил Терзиев, това е договорка. Ние нямаме общо с тази договорка, не сме поемали никакви задължения и не сме част от сглобки. Васил Терзиев би трябвало да покаже, че има екип ". 

Тя разясни, че от Българска социалистическа партия са решили тяхната кандидатура за ръководител да е на правист, който досега е бил в Столичния общински съвет.

" Ще се борим за смяна на структурата на бюджета на Столична община, от него зависи какви ще бъдат политиките. Нищо не разделям с Корнелия Нинова, аз работя в Столична община, тя си работи на партийно равнище, няма по какъв начин да имам връзки с Корнелия Нинова. По-скоро Българска социалистическа партия имаше изгода от моята кандидатура ".

Тя акцентира, че на 1 декември има съвещание на съда по отношение на обжалването на изборните резултати и тогава ще стане ясно дали ще се отварят чували, с цел да се броят бюлетини.

" Важно е да се види дали машините са минали цялата процедура по узаконяване, защото не сме уверени, че това се е случило. Ще бъдат тествани протоколите от машинното гласоподаване ".

Тя разяснява и конфликтите сред полиция и протестиращи пред Националния стадион.

" Ще желаяме цялата преписка, входяща и изходяща връзка, сред кмета и Столична дирекция на вътрешните работи, реакцията от страна на силите на реда с водното оръдие беше пресилена, търсеше се провокация, хората бяха бити без това да се постанова ", счита общинската съветничка. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР