Днес УС на БАР реши рекламодатели и комуникационни агенции да

...
Днес УС на БАР реши рекламодатели и комуникационни агенции да
Коментари Харесай

Българската асоциация на рекламодателите удължава срока за участие в бизнес конкурсите на BAAwards’2019

Днес УС на БАР реши рекламодатели и информационни организации да имат разполагаем още една седмица, с цел да подават свои поръчки за присъединяване в състезанията за премиите на Българската асоциация на рекламодателите (BAAwards 2019). Кампании, които са осъществени в интервала сред 1 януари 2018 година и 30 юни 2019 година ще се одобряват онлайн до 15 септември 2019 на уеб страницата на BAAwards`2019.

BAAwards 2019 е определила 5 тематични категории:
Пускане на пазара на нов артикул или услуга под нов бранд или като деноминатор на действителен бранд в открита категория
Иновация в артикул или услуга, и/или ребрандинг (подобрен артикул или услуга и/или наново стартиране на пазара с ново брандиране)
Корпоративен ребрандинг (ново брандиране на бизнес организация)
Бранд активационна акция на продукт/услуга с бизнес устременост (основен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета)
Бранд активационна акция за Корпоративна обществена отговорност (обществено-полезни акции, които реализират цели, отвън съответните бизнес ползи или законови изисквания; главен детайл: създаване на трайна прочувствена връзка с таргета и добавена стойност за обществото)

Заявките в двата бизнес състезанието се правят оценка от две съдийски групи, формирани от по 11 водещи български експерти в областта на маркетинга и рекламата. Председател е Свилен Стрезов, маркетингов шеф на Актавис ЕАД и ръководител на УС на БАР. Членовете на съдийските групи са показани в секция „ жури " на уеб страницата на състезанията BAAwards 2019.

Росен Мисов, изпълнителен шеф на БАР, показа: " BAAwards 2019 е в разгара си. Удължаваме периода до 15 септември, с цел да дадем оптималната опция на рекламодатели и информационни организации да се показват в двата обособени бизнес състезанието. Колкото по-богато е „ наличието " на състезанията за премиите на БАР, толкоз по-богато и потребно за професионалната общественост ще бъде и тяхното ноу-хау, което ще представим през ноември и декември. BAAwards 2019 е компас, който задава на рекламодателите, информационните агенци и студентите маркетолози посока към най-високото равнище „ Четвърто измерение " на професионализъм. Сега е времето да разпознаваем и представим най-хубавите, и ние, в БАР вършим всичко належащо с цел да улесним присъединяване им! "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР