Днес Уран за първи път навлиза в знак Телец. Там

...
Днес Уран за първи път навлиза в знак Телец. Там
Коментари Харесай

Време да простим и да поискаме прошка, да се очистим от дълговете и не само материалните

Днес Уран за първи път навлиза в символ Телец. Там ще обитава за малко време – единствено до ноември и още веднъж ще се завърне в Овен, като дефинитивно ще се реалокира в новия знак през март 2019 година

Луната е в символ Телец до 23:44ч. Време на материалистична конфигурация в хората, наклонност към резистентност и неизменност. Стават по-възприемчиви към хубостта на земният свят и дребните наслади на живота, включително яденето и секса. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

30 лунен ден от 06:21ч до 14:49ч. Не всеки лунен месец има 30 лунен ден, а когато го има, то той е къс, продължава единствено часове, само че се смята за пълностоен. Един от най-спокойните и щастливи дни, изпълнен с обич и хубост. Добре е да се проучват грешките, да извиним и да желаяме амнистия, да се очистим от задълженията и освен материалните. Това е доста належащо, с цел да влезем в новия месец на Луната с чисто сърце. Подходящо време да се отървем от всичко неприятно, само че главната задача на този ден е да се даде на другите хора наслада и обич и никога не би трябвало да се поддаваме на експанзия. Недопустими са нападателните мисли, думи или каузи.

Ако у вас са се появили меланхолични и мрачни мисли, това е знак, че сте натрупали огромна негативност и е належащо незабавно да се отървете от нея. Ако имате в 30 лунен ден положително въодушевление, това е ужасно! Имате всички шансове да изживеете новият лунен месец хармонично.

Добре е да се приключи всичко, което е стартирано по-рано, само че е прекомерно рано да се вършат нови проекти. Не подхожда за започване на нови каузи. Прекрасен интервал за творчество. Добър ден за благотворителни каузи.

Много уместно време за другарство с близки хора. Благоприятно време за срещи.

В 14:49ч е НОВОЛУНИЕ. Започва 1-ят лунен ден. Първият лунен ден е доста ослепителен и чист ден. С него поставяме основите за новият лунен месец. Както посрещнете новолунието, по този начин и ще изкарате новият лунен месец. Днес всички ваши мисли имат мощ и има възможност да бъдат осъществени през новия лунен месец. Много е значимо в същото време да се мисли единствено за хубави неща. Лошите мисли през днешния ден са разкош, който не можете да си позволите! Време за работа с стремежи!

Всички дейности ориентирани към духовно филтриране и развиване, ще донесат огромна изгода. Обърнете се към вашето минало, помислете над своите дейности и действия, медитирайте. Ако има насъбрани обиди, е доста е добре да простите. Все още не започвайте нови неща. По пътя към реализирането на проектите си, непрестанно ще се сблъсквате с доста трудности, които като че ли изникват от нищото.
Ако през днешния ден възникне някакъв спор, той няма да бъде позволен през целия месец. Каквото и да се пробвате да измененията, каквото и да предприемете, всички зараждащи събития ще се развиват по този начин, че още веднъж ще има обстановки, предизвикани от нови искания, които още веднъж ще разпалват спора.

Сексът по опция е добре да бъде избягван. Организмът е в положение на самокорекция, заради което всяка интервенция ще докара до неточност при настройването на вашия биокомпютър.

Не се предлага никакво подкастряне. Въздържайте се от такава, както и от подравняване на краищата на косата. Скъсявайки косите, вие скъсявате живота си и провокирате нещастни случаи и неприятности.

Всичко, което мислите и вършиме през интервала на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска стратегия за новия лунен месец и ще бъде доста мъчно да измененията нещо в него.

Благоприятно е да се гледа в пламъка на запалена свещ (или огън). Съсредоточете се върху хубави мисли и чувството за мир и обич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР