Днес улиците в кварталите са разбити и разкопани. Тротоарите, ако

...
Днес улиците в кварталите са разбити и разкопани. Тротоарите, ако
Коментари Харесай

Култова чалга певица и рапър издигат Манолова за кмет

Днес улиците в кварталите са разрушени и разкопани. Тротоарите, в случай че съществуват, са окаяни. Това съобщи Мая Манолова по време на конференция по отношение на кандидатурата си за кмет на София. Тя съобщи, че мечтае за една зелена столица – столица-градина. „ Обръщам се към всеки жител на София – гласувайте. Това е най-силното оръжие. Нека дружно да променим нещата в столицата и България “, добави тя.

Манолова е издигната от предприемчив комитет, членове на който са рапърът Криско, фолк дивата Анелия и олимпийският първенец по битка Армен Назарян.

Искаме идващият кмет на София да чува своите жители, да ръководи транспарантно ресурсите, да се бори за своите жители. Искаме идващият кмет на София да бъде Мая Манолова. Това не значи, че ние ще спрем да бъдем бдителни и сериозни. Това сподели Никола Вапцаров, член на предприемчив комитет Лозенец и ръководител на Инициативния комитет за издигане на Мая Манолова за кмет на София.

В основата на римското право има един принцип – всеки е задължен да следва законите, които самичък сътворява, или другояче казано, всички са равни пред законите. Нима това през днешния ден е това, белким няма хора, за които законите не важат или за тях се вършат специфични закони, а други се борят за къшей самун. Всеки един от членовете на комитета е бил покровител за избрана идея, търсил е помощ от порти в страната. Това ни докара до Мая Манолова. Тя остави нейната врата отворена и правеше всичко допустимо, макар рестриктивните мерки на поста ѝ, съобщи Вапцаров.

Източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР