Днес ЦСКА официално обявиха, че Алън Пардю ще води тима

...
Днес ЦСКА официално обявиха, че Алън Пардю ще води тима
Коментари Харесай

Скандален сърбин продължава да е актуален за ЦСКА

Днес ЦСКА публично оповестиха, че Алън Пардю ще води отбора в идващите два мача - против Левски и Славия. “Червените” допълниха, че англичанинът се е съгласил да размени подалия оставка Стойчо Младенов в този сложен за клуба миг.

Въпреки това някогашният управител на Нюкасъл, Уест Хам, Саутхамптън и редица други клубове съвсем несъмнено няма да стане непрекъснат треньор на ЦСКА, твърди Спортал.

Фаворит за поста остава сърбинът Саша Илич, с който управлението продължава да води договаряния. “Червените” желаят той да поеме тима след срещите с Левски и Славия, до момента в който експертът е по-склонен да пристигна на “Армията” след края на сезона.

Припомняме, че до понеделник Саша Илич бе треньор на шлагера в сръбското състезание - Чукарички. Тогава той напусна клуба след скандално изявление във връзка турнирния мач с Партизан (0:0). Равенството изпрати “гробарите” на две точки зад водача Цървена звезда, а след срещата Илич разгласи, че съдията е трябвало да изгони негов футболист и Чукарички, който е трети в класирането, е заслужавал да загуби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР