Днес Центъра за Спешна медицинска помощ Видин, получи дарение от

...
Днес Центъра за Спешна медицинска помощ Видин, получи дарение от
Коментари Харесай

Видинските медици на първа линия получиха дарение

Днес Центъра за Спешна здравна помощ Видин, получи подаяние от висококачествени защитни средства за битката против ковид.
Дарението е подсигурено от Асоциация на Лайънс клубовете „ Дистрикт 130-България “ и е част от акция „ Лайънс подарява за медиците в България “, то бе връчено от Лайънс клуб Вида- Видин и е със съдействието на доктор Владислав Владевски, шеф на РЗИ-Видин.
Медиците от първа линия в битката с подлата болест получиха 8 броя средства за самостоятелна отбрана за многократна приложимост включващи гащеризон, шлем, маски и ръкавици. Гащеризоните са направени от специфичен плат, осигуряващ най-високо равнище на отбрана и многократна приложимост /изпиране до 50 пъти/, с европейски документи за качество, създадени от българска компания.
Лицевите щитове /шлемове/ са направени от компактен поликарбонат с изключителна издръжливост и разтегливост и висококачествена рамка от неръждаема стомана, позволяващи термична стерилизация до 121 ̊С в автоклав и могат да се носят с очила и маска, създадени също от българска компания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР