Днес третият по сила турнир на УЕФА - Лигата на

...
Днес третият по сила турнир на УЕФА - Лигата на
Коментари Харесай

Лигата на конференциите навлиза в решителната си фаза

Днес третият по мощ шампионат на УЕФА - Лигата на конференциите, навлиза в решителната си фаза. Ще се изиграят първите срещи от плейофа на шампионата. В Един от мачовете взе участие и българският първенец Лудогорец, който приема Андерлехт в Разград. Има обаче и други много любопитни срещи.

Като че ли най-интересен наподобява конфликтът сред Брага и Фиорентина. Това са два от сериозните тимове в шампионата и всеки един от тях има съществени упоритости за продължение напред. За страдание единствено един от тях ще успее да реализира тази задача, а другият ще завърши присъединяване си на много ранен стадий.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Друг много завладяващ конфликт наподобява този сред Лацио и ЧФР Клуж. " Орлите " на Маурицио Сари са един любимците в шампионата, само че ще би трябвало да потвърдят това на терена. А против тях е първенецът на Румъния, който има задоволително сериозен опит по терените в Европа и знае по какъв начин да сътвори проблеми на всеки противник.

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на борбата сред Трабзонспор и Базел. Шампионът на Турция посреща вицешампиона на Швейцария. Това са два обичайно мощни участника в евротурнирите и сигурно можем да чакаме много забавен конфликт.

Не е за подценяване и дуелът сред Шериф (Тираспол) и Партизан (Белград). И тези тимове имат богата визитка в евротурнирите и всеки от тях се цели в идната фаза.

В останалите срещи също може да бъде любопитно. В тях ще забележим Бодьо/Глимт против Лех (Познан), Карабах против Гент и АЕК (Ларнака) против Днипро-1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР