Днес, този малък ”фюрер” Дмитрий Медведев, заплаши ядрените централи в

...
Днес, този малък ”фюрер” Дмитрий Медведев, заплаши ядрените централи в
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Торбалан е на вратата, вкарайте АЕЦ-а във военен режим

Днес, този дребен ”фюрер” Дмитрий Медведев, заплаши нуклеарните централи в Европейски Съюз със “случайности”. Първа и най-уязвима за “случайности” е АЕЦ “Козлодуй”. За това предизвестява енергийният специалист Стефан Гамизов.



И изяснява аргументите и въпросите към казаното от някогашния президент на РФ: " Какво да кажа... Не бива да забравяме, че и Европейският съюз има атомни централи. И случайности са вероятни и там " в подтекста на сериозната обстановка към АЕЦ " Запорожие " в Украйна, подложена на непрестанен съветски обстрел.

Ето какво написа Гамизов:

" Причините са доста, само че главната е в проруските обвързаности на шефовете там, както и тежката корумпираност на началниците ръководещи тази нуклеарна централа. Защо тези хора още са там за мен е загатка след пожар и други повреди, само че след днешната опасност за бойкот от страна на Дмитрий Медведев, бих желал да знам, по кое време всички съветски жители ще бъдат изведени от периметъра на централата и по какъв начин ще се провежда недопускането на руснаци в нейната охраняема зона?

Не ми се слушат и четат празни приказки!

Руснаците имат всевъзможни благоприятни условия за осъществяване на бойкот в АЕЦ “Козлодуй”, които да се прикрият като инцидентна индустриална повреда.

От операция на нуклеарното гориво през интервенция в работата на системите за сигурност до чисти диверсии с пожар или повреда в турбо-генераторното съоръжение.

Мисля, че е време за въвеждане на военновременен режим в АЕЦ “Козлодуй” и охраняемата му зона.
Някои хора, които разговаряха с мен през последните седмици се досещат допускам и за още нещо, което не мога да споделя обществено, само че засягащо сигурността на цяла Южна Европа.

Трябва да се работи, момчета и девойки. Времето за игра с детски играчки завърши. Торбалан потропва на вратата! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР