Днес той обаче допусна и по-кратък живот от половин година

...
Днес той обаче допусна и по-кратък живот от половин година
Коментари Харесай

Борисов: Христо Иванов го е срам от ПП. Президентът, да е жив и здрав, ще управлява дълго

Днес той обаче позволи и по-кратък живот от половин година на вероятно държавно управление, за какъвто интервал заприказва през вчерашния ден. Сега той изрази вяра, в случай че въобще се стигне до кабинет, той да работи " месец, три, шест ". 

По думите му личностите в Народното събрание би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не, а " политическата класа би трябвало да бъде осъдена за това, че 30 дни след изборите не е свършила нищо, а евентуално ще бъде по този начин и в идващите 30, до момента в който получават заплати от парите на данъкоплатците ".

Видимо сърдит на " Продължаваме промяната " за това, че желали с споровете в Народното събрание да завоюват локалните избори, Борисов позволи, че " Христо Иванов и Атанас Атанасов ги е позор от Политическа партия ". " Стоят в профил и се надяват да ни бият на локалните избори. Няма да стане ", съобщи водачът на ГЕРБ. 

И пожела на президента Румен Радев " да е жив и здрав, тъй като ще ръководи дълго и е последното избавление на българите сега ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР