Днес тонът е не толкова смирен, колкото е денят институционален,

...
Днес тонът е не толкова смирен, колкото е денят институционален,
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Гледайте знаците, които президентът поставя на масата

" Днес тонът е не толкоз преклонен, колкото е денят институционален, ситуацията е по-спокойна. Направи ми усещане какво разположение е направил Радев. Това са ясни знаци в политиката. Трябва да се гледа кой е подложен на първи ред до президента. Знаците на президента Радев бяха на масата ", сподели политологът Цветанка Андреева в студиото на " Денят ON AIR ".

Според политолога Емил Соколов ротацията най-вероятно ще се откри. Не наподобява да има радикални промени в поддръжката на партиите.

" Битката е главно за състава на Министерски съвет. Проблем може да бъде механизмът. Ако ГЕРБ желаят нещо дълготрайно, би трябвало да не помнят за плаващи болшинства ", добави той в ефира на Bulgaria ON AIR.

" Видяхме, че ПП-ДБ не завоюваха от думата сглобка. По отношение на Движение за права и свободи доста ми се желае те да бъдат благонадежден сътрудник.  За мен е значимо освен какъв брой е огромно болшинството, а какво е и качеството. Нека не забравяме, че Пеевски е глобен и по британския, и по американския " Магнитски ", добави Соколов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР