Днес точно в 14 часа легендарният артист Шарл Азнавур пристигна

...
Днес точно в 14 часа легендарният артист Шарл Азнавур пристигна
Коментари Харесай

Шарл Азнавур пристигна в София

Днес тъкмо в 14 часа именитият актьор Шарл Азнавур дойде в България.

Кралят на френския шансон кацна на летище София дни преди грандиозния си концерт в зала „ Арена Армеец “ на 30 ноември.

Шарл Азнавур слезе от самолета, съпроводен от сина си Николас Азнавур и неговата брачна половинка, както и от част от екипа си. Френският Франк Синатра, както е прочут по целия свят, сподели прелестно въодушевление и страхотна кондиция.

„ Чувствам се извънредно благополучен, че съм в София. Нямам самообладание да се докосна до българските просвета и гостолюбие още веднъж. За мен този концерт е в действителност доста персонален и съм подготвил специфична стратегия “, показа Азнавур.

Френският актьор ще си почива в специфичен апартамент в сходство с желанията му: обзавеждане единствено от естествени материали, пухени възглавници, специфична охладителна система за селекцията му от бели виновност, която също пътува с него, чердже за релакс и йога, пресни плодове.



Шарл Азнавур ще остане в София общо четири дни, през които ще има много дейна стратегия: той ще бъде специфичен посетител на няколко събития, както и на редица известни персони от културния и публичен живот у нас. Ученикът на Едит Пиаф изрази също желанието си да направи къса разходка из София и да се запознае с забавните културни и исторически забележителности, като необикновен интерес за него съставляват археологическите монументи на Сердика.

Феноменалният театър на Шарл Азнавур на 30 ноември, който ще потопи повече от 5000 родни почитатели в атмосферната на достоверен френски спектакъл, е част от актуалното международно турне на звездата, което ще бъде и последно за кариерата му – неговото огромно „ Сбогом “ със сцената. От София, звездата отлита непосредствено за Виена, а по-късно се завръща в родната си Франция, където са планувани повече от 10 концерта. 

Билетите за концерта на Шарл Азнавур в „ Арена Армеец “ на 30 ноември, могат да се открият в мрежата на Eventim на цени 59 лева, 89 лева и ВИП места от 150 лева и 200 лева Местата са лимитирани по тази причина уредниците поучават за по-ранно закупуване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР