Днес тибетската гъба, която се среща и под името кефирна

...
Днес тибетската гъба, която се среща и под името кефирна
Коментари Харесай

Това, Което Виждате Лекува Всички Болести! Не Сте И Допускали, Че Този Мощен Лек Е Именно

Днес тибетската гъба, която се среща и под името кефирна гъба, доближава до нас с помощта на хората, които са се убедили в лечебните й свойства и са съумели да я запазят през годините.

Тя се състои от дребни кефирни зрънца, които съдържат доста потребни субстанции. По своята осанка това знамение на природата не наподобява на никоя от гъбите, които ние познаваме. По скоро може да бъде открита аналогия с обичания на мнозина карфиол. За да се проявят потребните свойства на кефирната гъба, тя би трябвало да бъде сложена в съд с прясно мляко. Целта е млякото да ферментира. Трябва да се планува по-голям съд, тъй като напитката доста усилва размера си. След този развой се получава по този начин наречения кефир.

За да се сдобием с вълшебното пиво са задоволителни единствено няколко зрънца от чудодейната гъба, добавени към 250 мл. прясно мляко, което може да бъде както краве, по този начин и овче или козе. Важно изискване е млякото да не бъде топло, тъй като може да убие потребните свойства на тибетската гъба. Сместа се слага в съд, който се затваря компактно и се оставя да престои отвън ледник за към 24 часа. Вследствие на ферментацията се получава газирано слабоалкохолно пиво – кефир .

Освен в прясно мляко чудодейната гъба може да ферментира и във вода, по тази причина тя бива два типа – млечна и водна. Двете гъби се разграничават по своите външни белези – млечната е формирана от бели зрънца, а водната – от транспарантни.

Кефирът се пие заран, 30 минути преди храна. Ако приемате медикаменти се предлага напитката да се употребява най-малко два часа откакто сте изпили хапчето.

Тибетската гъба е същинско знамение за целия организъм. Лечебните й свойства се ползват при камъни в бъбреците, диабет, анемия, заболявания, свързани с обмяната на веществата, при болести на черния дроб, стомаха и жлъчката. Кефирът способстват за повишение на физическата интензивност, възстановяване на паметта и изчистване на организма от отрови. Вълшебната напитка се предлага и за хора, които са в положително здравословно положение, тъй като тонизира и ободрява тялото и мозъка.

Възможно е в първите дни след потреблението на този неповторим коктейл да почувствате леко неразположение в стомаха. То обаче отшумява бързо.

Напитката от тибетска гъба си приема към месец, след което се прави десетдневна отмора./chudesa
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР