Днес своя 87-ми рожден ден празнува невероятната Маги Смит! Дейм

...
Днес своя 87-ми рожден ден празнува невероятната Маги Смит! Дейм
Коментари Харесай

Edna легенда на 87! Честит рожден ден на актрисата Маги Смит

Днес своя 87-ми рожден ден чества невероятната Маги Смит!

Дейм Маргарет Натали „ Маги “ Смит, по-позната като Маги Смит, е британска киноактриса, носителка на „ Златен глобус “, БАФТА и двукратна носителка на „ Оскар “.

Още от дребна стартира да взе участие в театрални представления и дебютира на Бродуей през 1950-те. Учи актьорско майсторство в Оксфорд.
 Непреходната хубост на Маги Смит  Непреходната хубост на Маги Смит  Непреходната хубост на Маги Смит  Непреходната хубост на Маги Смит
За формален дебют на Маги в киното се смята филмът „ Nowhere to go “ (1958).

Маги Смит играе ролята на професор Минерва Макгонагол в поредицата филми „ Хари Потър “. През последните години се насладихме на нейния гений с присъединяване ѝ в сериала „ Имението Даунтън " , както и едноименния филм, отдаден на поредицата.

 Маги Смит Getty

Маги Смит е измежду дамите в киното, които превземат света със своя безподобен гений, само че истината е, че актрисата е била и една от най-големите хубавици на своето време.

Предлагаме ви да разгледате нашата изложба, в която ще откриете остарели фотоси на актрисата, доказващи, че тя в действителност е разбивала мъжките сърца!



 Маги Смит Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР