Днес своя 35-и рожден ден празнува един от най-великите, стъпвали

...
Днес своя 35-и рожден ден празнува един от най-великите, стъпвали
Коментари Харесай

Великолепната стотица: най-доброто от рожденика Новак Джокович


Днес своя 35-и рожден ден чества един от най-великите, стъпвали в миналото на тенис корт – Новак Джокович. Въпреки напредналата си спортна възраст, сърбинът не стопира да се показва на най-високо равнище и да реализира триумфи, като понастоящем държи върха за най-вече Мастърс трофеи и най-вече седмици като №1 в ранглистата, а на Ролан Гарос ще опита да изравни върховото достижение за най-вече извоювани титли от Големия шлем.

Атлетизмът на Джокера от дълго време е станал легендарен, а в играта му като че ли няма слаби места. Феновете за следващ път могат да се убедят в това благодарение на специфичната компилация, която Tennis TV приготви за днешния рожденик.

В нея са включен стоте най-хубави осъществявания на Джокович от неговата съвсем 20-годишна професионална кариера. Сред тях има както такива, които сигурно в никакъв случай няма да бъдат забравени, по този начин и други, които като че ли не са получили вниманието и признанието, което са заслужавали. И в двата случая фрагментите са същинска приятност за всеки фен на тениса и красноречиво удостоверение за какво Новак Джокович има съществени учредения да претендира за званието „Най-велик за всички времена“.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР