Днес светът трябва да изгради нова солидарност. Онази от моето

...
Днес светът трябва да изгради нова солидарност. Онази от моето
Коментари Харесай

Валенса: Путин е един бандит. Трябва да му покажем, че Западът има достътчно оръжия, за да изгори цяла Русия

Днес светът би трябвало да построи нова взаимност. Онази от моето време беше, с цел да се спасим от комунизма на Русия. Сега обаче солидарността трябда да е друга. С цел да се защитим от Путин и неговите способи, от неговите закани. 

Това разяснява в изявление за Нова тв Лех Валенса.

НАТО желае да каже, че не желае да води война, че не желае да употребява такива способи. Но от другата страна се дайства по бандитски метод. Казано в резюме на едно и също игрище един играе бокс, а различен шах. Но по този начин не може да се стигне до единодушие, тъй като играем две разнообразни игри. Ако ние използваме неговите способи, Путин няма никакъв късмет, уточни той. 

Ако действаме със мощ обаче, скоро ще се присъединим към Русия. Не е вярно изпращането на  МИГ-овете. Едно е да изразиш подготвеност да ги дадеш, друго е да го реализираш, уточни той. 

Тази война е прикосновение на остарялата ера с новата. Путин желае отначало да построи Съветския съюз. А ние се стремим да разрушим границите сред страните, с цел да има независимост за всички. Можем да опрем револвер до главата на човек, само че това е минало. Сега има потребност от нови способи, уточни Валенса. 

Ако през днешния ден можех да беседвам с Путин, бих блъснал по масата и бих му споделил, че в случай че и ние извадим танковете, нищо няма да остане от него и Русия. Ще бъдат пометени, тъй като имаме оръжия, само че желаеме да използваме новите способи, разяснява той.

Преди години може да съм споделил, че е умен. Но тогава подтекстът беше различен. Не съм допускал, че той би убивал хора, дами, деца. Това е един престъпник и в този момент имам друго мнение за него. Преди вървеше в добра посока. Това нахлуване на Украйна обаче са дейности на престъпник и би трябвало да бъде третиран като подобен. Трябва Западът да му покаже, че той има задоволително оръжия, с цел да го опустоши и да изгори цяла Русия, посочи той.

 В Русия има доста интелигентни хора. Но пропагандата на Путин е ужасна. Сега е времето да покажем на Русия същинския лик на Путин, счита Валенса. 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР