Днес сутринта ще е мразовито с минимални температури между минус

...
Днес сутринта ще е мразовито с минимални температури между минус
Коментари Харесай

Обличайте се топло, очаква ни мразовита сутрин

Днес сутринта ще е мразовито с минимални температури сред минус 10 и минус 5 градуса, малко по-високи по морския бряг, в София към минус 8 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
През деня над по-голямата част от страната ще има междинна и висока облачност, най-вече раздрана. Слънчево ще бъде над Югозападна България. Максималните температури ще са сред минус 2 и 3 градуса, в София към минус 1. Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от междинното за месеца.
Над Черноморието облачността ще е променлива, без превалявания. Ще духа слаб вятър от западната четвърт. Максимални температури на въздуха 2-4 градуса. Температурата на морската вода е към 9 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. По-значителна облачност ще има над Стара планина, само че ще се задържи без превалявания. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 3, на 2000 метра - към минус 9 градуса.
В четвъртък сутринта ще е към момента студено, на обособени места в низините - мъгливо или с ниска облачност. През деня ще доминира слънчево време; след обяд от запад облачността, висока и междинна, ще се усилва, а към вечерта вятърът ще се ориентира от югозапад.
В петък ще духа слаб, в Дунавската низина сдържан западен вятър и ще стартира бързо покачване на температурите. Облачността от запад на изток ще намалее до слънчево.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР