Днес сутринта ще бъде предимно слънчево, но още преди обяд

...
Днес сутринта ще бъде предимно слънчево, но още преди обяд
Коментари Харесай

Неделята започва със слънце, после идват облаци

Днес сутринта ще бъде най-вече слънчево, само че още преди обяд ще стартира да се развива купеста, основно над Западна и Централна България - купесто-дъждовна облачност. За това предизвестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Около и след обяд тук-там ще превали временен дъжд, допустимо е да прегърми. Ще духа слаб вятър от север-северозапад. Дневните температури ще се покачат още малко и оптималните ще са сред 17° и 22°, в София - към 19°.
В планините още преди обяд ще стартира да се развива купеста, над масивите в Западна и Централна България - купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд, над към 2200 метра - от сняг, съпроводени с гръмотевици.
Ще духа сдържан вятър със северна съставния елемент. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 5°.
По Черноморието ще доминира слънчево време. Вятърът ще е слаб до сдържан, преди обяд от северозапад, до вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 14°-19°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР