Днес сутринта разбрах за положителния тест за COVID-19 на председателя

...
Днес сутринта разбрах за положителния тест за COVID-19 на председателя
Коментари Харесай

Костадинов: Не съм човек, който ще каже `не се ваксинирайте`. Не съм гуру, нито водач на секта |

Днес сутринта разбрах за позитивния тест за COVID-19 на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев. Направих си бърз тест и той е негативен.  Разбира се това е тест, който е закупен от аптеката. Планирам малко по-късно да си направя проучване и в лаборатория. 

Това съобщи водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов по Нова тв, който дружно с Минчев участва на съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност при президента в понеделник. 

Той съобщи, че не схваща за какво би трябвало да бъдат карантинирани и останалите участници в съвещанието. „ Не виждам съображение за карантиниране. Доколкото знам всички са имунизирани. Самият президент преди няколко дни си постави трета доза от имунизацията. Самият Минчев беше извънредно правилен – от самото начало беше с маска ”, акцентира Костадинов като посочи, че самият той не е бил с маска по време на диалозите. 

Ако РЗИ ми наложи карантина, ще бъда заставен да я съблюдавам. Такива са разпоредбите и такива са законите, които са глупави. Но не разбирам на какво съображение ще ми наложат карантина, при изискване, че тестванията демонстрират, че съм здрав. 

Насроченият за на следващия ден митинг на " Възраждане " против зеления документ остава, безапелационен бе Костадинов. 

Ние от „ Възраждане ” неведнъж сме заявявали, че имунизацията би трябвало да е непринуден развой и тя не би трябвало да води нито до права, нито до отговорности. Както аз не желая на мен някой да ми споделя дали да се имунизирам, по този начин и аз не споделям на хората към мен дали да не се имунизират. Моето персонално мнение е, че в никакъв случай не бих се ваксинирал, не виждам и причина да го върша. Но в случай че някой различен към мен реши да го направи – не виждам причина да го спра. Това е квитесенцията на всичко, което приказваме, изясни Костадинов във връзка информацията, че четирима от депутатите от парламентарната му група са с сложени ваксини против COVID-19. 

Аз не съм лидер на фракция и не съм гуру. Мнението ми за имунизациите е основано на това, което съм чел – на многочислени научни проучвания. Всеки естествен и рационален човек може да вземе осведомено решение самичък за себе си, съобщи Костадинов. 

На митинга ще дойдат хора, които са имунизирани, и ще приказват против зеления документ. Не би трябвало политиката на  ръководещите - освен на настоящето, а и на ГЕРБ най-много, да разделят обществото, сподели още водачът на " Възраждане ".

Не съм човек, който ще каже " не се ваксинирайте ". Защо желаете да ме превърнете във фашист. Ако нашите ръководещи са фашисти и желаят да организират насилствена имунизация, аз пък какво да върша - да спирам хората да се имунизират ли, разяснява Костадинов. 

В нашата организация аз не натрапвам фашистки ред, какъвто се пробват да наложат в нашата страна, добави той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР