Днес сутринта облачността ще се разкъсва и ще намалява, над

...
Днес сутринта облачността ще се разкъсва и ще намалява, над
Коментари Харесай

Днес отново слънчево и топло

Днес сутринта облачността ще се раздира и ще понижава, над по-голямата част от страната до най-вече слънчево време. Повече облаци ще има над крайните южни региони, само че ще е без превалявания. Преди обяд тук-там в низините и котловините ще има мъгла. Ще бъде съвсем безшумно. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София - към 10°. В новогодишната нощ над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно, само че в Горнотракийската равнина, по Черноморието и поречието на Дунав ще е с ниска облачност или мъгла. Температурите в среднощ ще са сред 2° и 7°, в София - към 2°.

Над планините облачността ще е раздрана, над множеството региони до най-вече слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има над планините в крайните южни региони на страната, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, без превалявания. Временни разкъсвания и понижения до най-вече слънчево време ще има над северните региони. Вятърът ще е слаб, преди обяд от запад, след обяд ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 10°-12°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението само че морето ще е 1 бал.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР