Днес сутрешните часове ще е хладно с минимални температури предимно

...
Днес сутрешните часове ще е хладно с минимални температури предимно
Коментари Харесай

Хладна сутрин и слънчев ден ни очакват днес

Днес утринните часове ще е хладно с минимални температури най-вече сред 5° и 10°, а денем ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно. Преди обяд в котловините и низините има условия видимостта да бъде понижена. Максималните температури ще са сред 17° и 22°.
Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и до вечерта ще доближи междинното за месеца.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. В утринните часове има условия видимостта да бъде понижена. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
В планините преди обяд ще бъде най-вече облачно и мъгливо, след обяд ще доминира слънчево време. Ще духа най-вече сдържан югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 4°.
В четвъртък и петък вятърът още веднъж ще е с южна съставния елемент, през втория ден в източните региони ще се усили. Температурите ще се покачат едва.
В четвъртък ще доминира слънчево време, сутринта тук-там в котловините и низините ще бъде мъгливо. През нощта против петък от запад ще стартира нарастване на облачността и в петък и събота още веднъж, изначало в Западна България, а през втория ден и на изток ще има валежи от дъжд; има възможност за обилни количества, а в югоизточните региони са вероятни и гръмотевици. В събота, с увеличаване напразно от запад-северозапад, температурите в страната ще стартират да се намаляват и преобладаващите дневни ще са под 20°, минималните ще са към момента относително високи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР