Днес става ясно това, което говорихме ние - че Ваня

...
Днес става ясно това, което говорихме ние - че Ваня
Коментари Харесай

БСП: Ваня Григорова ще е патерица на Борисов в парламента



Днес излиза наяве това, което говорихме ние - че Ваня Григорова няма да бъде общински консултант в София, няма да се грижи за ползите на столичани, че Ваня Григорова не желае да бъде кмет на София, а да бъде употребена да бъде претендент.

Това съобщи Георги Свиленски на брифинг на Българска социалистическа партия в Народното събрание във връзка думите на Борисов от сутринта, който сподели, че

в случай че Ваня Григорова влезе в политиката, идващият парламент би бил друг. 

" Почват да падат маските. Преди два дни падна маската на Елена Йончева и зависимостите от Движение за права и свободи. Днес падна маската и на Ваня Григорова и зависимостите от ГЕРБ и Бойко Борисов ", съобщи Свиленски. Ваня Григорова я интересуват местата в листите. Когато поканихме хората на 1 май, част от критиците ни от " Левицата " споделиха, че 1 май е късно, тъй като листите ще бъдат регистрирани ", добави той. 

По думите му Борисов работил за Ваня Григорова на изборите:

" Днес Борисов предава гласоподавателите си в София, като им споделя ясно, че на локалните избори е работил за Ваня Григорова, подкрепял е Ваня Григорова и тя му би трябвало в българския парламент, с цел да му бъде патерица ". 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пък регистрира свършеното от левицата в 49-ия парламент. По думите ѝ партията е внесла 19 законопроекта и 27 плана на решения, направила е 180 публицистични ремонти сред първо и второ четене. От Българска социалистическа партия регистрират, че са внесли два вота на съмнение и едно искане за оставката на ръководителя на Народното събрание. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР