Днес стартират RMR турнирите в CounterStrike. Три силни региона ще

...
Днес стартират RMR турнирите в CounterStrike. Три силни региона ще
Коментари Харесай

Време е за квалификациите за Мейджъра в Париж

Днес започват RMR шампионатите в CounterStrike. Три мощни района ще излъчат спечелили и участници в огромния Мейджър шампионат в Париж, започвайки борбите си от през днешния ден.

Първоначално ще започва квалификацията за Азия в Улаанбаатар, Монголия. Тя включва осем тима и две свободни места за Challengers стадия. Битките, които ще се изиграят за начало са TheMongolz - Twisted Minds, Rare Atom - Vertex, Grayhound - Tyloo и Eruption - Invictus.

Очаква ни и първия европейски RMR, който ще се организира в Копенхаген - в него през днешния ден ще се срещнат цели 16 отбора. 4 от тях ще си заслужат право за присъединяване в Legends етапа, а още 7 ще играят в Challengers. Това са Virtus.Pro - Saw, Mouz - B8, Fnatic - Viperio, NaVi - ITB, BNE - 1Win, Sprout - Falcons, FaZe - OG, Apeks - GL. 

В Монтерей, Мексико пък ще излязат американските геймъри. Те ще се борят за 1 място в Legends и 4 за Challengers. Двубоите, които ще се изиграят късно през днешния ден, са Furia - Team One, Liquid - 00Nation, Bestia - Nouns, Complexity - Solid, Imperial - EG, paiN - Paqueta, Fluxo - yur, MIBR - Flamengo.

Снимка: BLAST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР