Днес стартират осминафиналите на Евро 2024 с два мача -

...
Днес стартират осминафиналите на Евро 2024 с два мача -
Коментари Харесай

Стартират елиминациите на Евро 2024

Днес започват осминафиналите на Евро 2024 с два мача - Италия - Швейцария и Германия - Дания.
Прочетете още
Европейският първенец Италия ще срещне Швейцария, а дуелът стартира в 19:00ч. в Берлин. Италианците не впечатлиха в групите и късен гол на Закани ги класира за осминафиналите, а в случай че не бяха победили Хърватия първенците щяха да завършат трети и да приключат още в групите, тъй като щяха да са измежду двата най-слаби трети тима. Швейцария пък направи доста положително показване и се издъни единствено против Шотландия - 1:1 в групите и приключи на второто място в групата. 

Двубоят несъмнено се обрисува да е много забавен, а спечелилият ще срещне на четвъртфиналите спечелилия от Англия - Словакия. 

Домакинът Германия приключи със 7 точки в групата си и я завоюва и по този начин немците ще играят с Дания, който приключи на второто място. Любопитно е, че на предишното европейско немците отпаднаха в осминафиналите, а Дания игра полуфинал. Немците обаче в този момент са задължени и също така са и домакини да доближат до четвъртфиналите.

Победителят от тази двойка ще играе против Испания или Грузия. 

На тази фаза от шампионата при тъждество в постоянното време следват две продължения от по 15 минути, а в случай че и те не излъчат победител следват дузпи. 

Ето и мачовете през днешния ден: 

19:00ч. Италия - Швейцария в Берлин Диема и Диема спорт 3 

22:00ч. Германия - Дания в Дортмунд Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР