Днес стартира предизборната кампания за Парламентарните избори на 2 октомври

...
Днес стартира предизборната кампания за Парламентарните избори на 2 октомври
Коментари Харесай

Доц. Хамза: Хладилникът в едно семейство е най-ясният показател за едно управление

Днес започва предизборната акция за Парламентарните избори на 2 октомври 2022г.

Представяме претендентът на Съюз на демократичните сили в обединението ГЕРБ-СДС, заемаща 6-та позиция в кандидат-депутатската листа.

Днес+ : Здравейте, доц, Хамза! Разкажете ни за себе си накратко

МХ: Казвам се Медиха Хамза, родена съм и израснала във Варна. Учила съм в СУ " Любен Каравелов ", на което сега съм ръководител на Обществения съвет.

Завършила съм Техникума по електротехника, след което аплайвах в Техническия университет във Варна, където получих и научните си степени. Работя като учител в Медицинския университет. Омъжена съм, имам двама сина. Свободното си време обичам да приписвам на социална и читалищна активност, а занимание са ми националните танци. Танцувам към този момент 11 години в танцов клуб " Мегдана " към Народно читалище " Просвета-1927 ".  Дадох своя принос в локалното самоуправление, като бях два мандата общински консултант във Общински съвет-Варна.

Днес+: Доц. Хамза, в случай че влезете в Народното събрание, накъде ще насочите напъните и работата си?

МХ: Като учител във висше образователно заведение, съм добре осведомена с проблемите на образованието и реализацията на младите фрагменти. Бих желала да съм повече ангажирана с казуса и да имам опцията да бъда част от решенията.

Държавата ни е в невиждана през последните години рецесия във всички сфери. Всички те е неотложно да бъдат решени в незабавен порядък, с цел да възстановим спокойствието на хората. 

Нечовешката инфлация сложи на колене възрастните и уязвимите хора и стопи спестяванията им.

Днес+: Какви цели поставяте пред себе си вие и обединението ГЕРБ-СДС?

МХ: Приоритетите, които слагаме пред себе си са свързани с политики, които да изправят на крайници страната, да дадат път на бизнеса. Най-бързо би трябвало да решим жизненоважните проблеми – понижаване на цените на ел. силата за потребителите и бизнеса, понижаване на ненужно надутите цени на горивата, с цел да се овладее безумната инфлация. Хладилникът в едно семейство е най-ясният индикатор за едно ръководство. Предвидимостта във всеки дом и фамилен бюджет, сигурност за работните места.

Скъпите опити на четворната коалиция платихме всички ние. Аматьорите, за чието безконтролно извършения народът заплати и ще заплаща висока цена, нямат място в политиката.

Затова заставаме пред вас- виновни политици с опит, професионализъм и експертиза, търсим поддръжката на нашите гласоподаватели и съидейници, с цел да върнем дружно вярата на хората в персоналния си триумф и вярата в просперитета и развиването на България.

Заедно с обединението ГЕРБ-СДС и дясната политика, която ще изведе страната от дълбоката рецесия.

По материала работи Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР