Днес стартира надпреварата в Хертогенбош от АТП 250, която ще

...
Днес стартира надпреварата в Хертогенбош от АТП 250, която ще
Коментари Харесай

Медведев и още двама от топ 15 откриват сезона на трева в Хертогенбош

Днес започва конкуренцията в Хертогенбош от АТП 250, която ще даде своебразен старт на сезона на трева. В игра следва да забележим бъдещата първа ракета на света Даниил Медведев, който ще се опита да завоюва своята втора купа върху тревната настилка и общо 14-та в кариерата си. За тази цел обаче руснакът ще би трябвало да се показа на уместно равнище, с цел да спре съпротивата на своите съперници, измежду които виждаме четвъртфиналите от Уимбълдън в лицето на Феликс Оже-Алиасим и Карен Хачанов, както и добре представящите се в тази фаза от сезона Алекс де Минор и Тейлър Фриц.

Първият мач е през днешния ден от 12:00 часа , а ето какво тъкмо ни чака: Горната част на схемата бива ръководена от Даниил Медведев, който ще започва присъединяване си непосредствено от втория кръг на конкуренцията, където го чака дуел против международния номер 72 Джеймс Дъкуърт или квалификант. Впоследствие за място на полуфиналите актуалната втора ракета на света вероятно ще срещне шестия подложен Ботик ван де Зандсхулп в повтаряне на четвъртфинала им от US Open. Горната половина на схемата още се добавя от Алекс де Минор, настоящия първенец от 2019-а година Адриан Манарино, както и от участващия с,,уайлдкард " деец Робин Хаасе, като евентуално един от изброените ще се трансформира в евентуален противник на руснака в дуела за постигане на мача за купата. Ролята на лидер в долната част на схемата се извършва от Феликс Оже-Алиасим, който също ще стартира присъединяване си от втория кръг на шампионата, където премери сили с един всред Талон Грикспоор или Аляж Бедене.
 Истински крал на клея! Рафаел Надал с невиждан 14-ти трофей от Ролан Гарос
Истински крал на клея! Рафаел Надал с невиждан 14-ти трофей от Ролан Гарос

Матадора победи на финала Каспер Рууд с 6:3 6:3 6:0

Във етапа на четвъртфиналите евентуално ще станем очевидци на един от най-интригуващите мачове в конкуренцията, като канадецът вероятно ще срещне Карен Хачанов в дуел противопоставящ четвъртфиналистите от миналогодишния Уимбълдън. При нов триумф международният номер 9 в конфликт за място на финала го чака среща с третия подложен Тейлър Фриц, младия Дженсън Бруксби или някой всред домакинските представители Йеспер де Йонг и Тим ван Рейтховен, които вземат участие със специфична покана от уредниците.

Гледайте всички дуели от мощния шампионат в Хертогенбош директно по MAX Sport 1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР